• Nedavno
Mkdsu Yoga Mat Shiatsu Mat Fitness Yoga vježba za masažu kokosovog dlana aplikator masažni jastuk

Mkdsu Yoga Mat Shiatsu Mat Fitness Yoga vježba za masažu kokosovog dlana aplikator masažni jastuk

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Jogu možete raditi kod kuće bez odlaska u teretanu. Svijetle boje da se osjećate bolje dok radite jogu. Ova prostirka za jogu ima dobru elastičnost, nije laka za kidanje ili čak lomljenje i izdržljiva je. Prostirka za jogu se lako čisti i daje vam osećaj čistoće kada radite jogu. Poseban dizajn čini prostirku za jogu sa dobrim prianjanjem i neklizanjem, čak i ako se jako znojite. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas na vrijeme. Možete nam poslati e-poštu da objasnite proizvode koji su vam potrebni, ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo vam pomoći u roku od 24 sata. U obavezi smo da osiguramo da su naši kupci 100% zadovoljni našim proizvodima-pomaže u stimulaciji akupunkturnih tačaka i efikasno ublažava napetost mišića.- Savršen alat za uživanje u svim blagodatima akupresure kod kuće sa osjećajem duboke opuštenosti.- Stavi na krevet ili na pod. Jednostavan za korištenje.- Lagan i prenosiv, jednostavan za nošenje i čuvanje.Prvo postavite nokte prema gore na tlo.Drugo, Lezite na prostirku tako da možete ciljati fleksibilna područja poput vrata, struka, pa čak i stopala. To je najbolje da se to uradi jednom dnevno ili za 10 do 30 minuta za redom.Podsjetnik : za početnike je najbolje odvojiti malo vremena za početak i/ili obući košulju ili tanku krpu između šiljaka i kože.Specifikacija : predmeti : prostirka za jogu, prostirka za akupresuru, prostirka za jogu, prostirka za masažu, akupunkturna masaža mat Ideal za : ublažavanje bolova u leđima/vratu smanjenje pritiska : Terapijoga prostirka : Karekoton i posteljina za leđa i stopala stil : dušek : vlakna kokosa Navlaka za jastuke : Netkana : punjenje : ljuske heljde,Navlaka za podstavu : pamuk materijal : pamuk i linenziranje : jastuk za sjedište 73*45cm jastuk 41*26cm torba 48*38cm škrtost : 15mmnew Lotus model : Materijal : pamuk+PVC+spužve : 1. Zbog mnogih faktora kao što su Svjetlina ekrana, Svjetlina svjetlosti itd., stvarna boja proizvoda može biti malo drugačija od slike prikazane na veb lokaciji.2. Molimo dozvolite malo odstupanje u podacima ručnog mjerenjaako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas na vrijeme. Možete nam poslati e-poštu da objasnite proizvode koji su vam potrebni, ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, molimo vas da nas kontaktirate, mi ćemo vam pomoći u roku od 24 sata. Dužni smo osigurati da naši klijenti.

Više detalja

Items:
yoga mat, acupressure mat, yoga mat, massage mat, acupuncture massage mat
Ideal for:
Back/Neck Pain Relief
Stress Reduction:
Therapy
Yoga Mat:
Back and Foot Care
Cotton and linen style:
Mattress:
Coconut Fiber
Mattress Cover:
Nonwoven
Pillow:
Filling
Padding Cover:
Cotton
Material:
cotton and linen
Size:
seat cushion 73*45cm pillow 41*26cm bag 48*38cm
Thickness:
15mm
New Lotus Model:
Material:
cotton+PVC+sponge
notes:
1. Due to many factors such as display brightness, light brightness, etc., the actual color of the product may be slightly different from the picture displayed on the website.:
2. Please allow slight deviation in manual measurement data:
If you have any questions, please contact us in time. You can email us to explain the products you need, if you have any questions about our products, please don't hesitate to contact us, we will help you within 24 hours. We are obligated to ensure that our customers :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.