• Nedavno
JJ yyds 1-dijelni Yoga jastučić za koljena potpora za koljena zglob kukovi za ravnotežu lakta podloga za jogu za fitnes jogu vježbu

JJ yyds 1-dijelni Yoga jastučić za koljena potpora za koljena zglob kukovi za ravnotežu lakta podloga za jogu za fitnes jogu vježbu

Zahvalnost:
KM 14.80

Količina robe
Dostupno na zahtjev

1. Lagani i prenosivi : naši jastučići za koljena za jogu su lagani i laki za nošenje, možete ih staviti u torbu za jogu i odvesti u bilo koju teretanu kako biste vježbali sa bilo kojom drugom opremom za tačke. 2. Udobna i odlična zaštita : sa dovoljno debljine, možete udobno vježbati na tvrdim podovima. Centar za jastučiće za koljena yoga pruža kružni prostor, savršen luk se prilagođava zglobovima i ublažava nelagodu tokom vježbe. 3. Nije lako deformirati i pokidati : prostirka za jogu je napravljena od PU materijala, koji je veoma ekološki prihvatljiv, razlikuje se od TPE materijala, ima visoku gustinu i visoku elastičnost, i neće se deformisati niti lomiti dugo vremena. 4. Neklizajući i vodootporni : naši jastučići za koljena za jogu savršeno se uklapaju na bilo koju prostirku za jogu, izdržljivu i otpornu na toplotu, vodootpornu i otpornu na znoj. Podloga za ravnotežu ima pouzdanu funkciju zaštite jastuka i ima prijatan i udoban osjećaj pri dodirivanju. Opis proizvoda : Naziv : Yoga Mat Plank potporna ploča Materijal : Visokokvalitetni silikonspecifikacija : 150 * 150.* 19 težina : 245g boja proizvoda : roze, tamno plava, svijetlo plava, purplefeature : 1. Može ublažiti spojeve i zaštititi bol u koljenu tokom yoga2. Prijenosni ravni oštrač prstiju za zaštitu elbows3. Jednostavan za nošenje, lako se stavlja u torbu, lako se polaže ravno u kancelarijupodlak za balans pene je takođe vodootporan i odbija znoj. Prije sušenja lako očistite podlogu za ravnotežu vlažnom krpom.

Više detalja

150*150.* 19 Weight:
245g
Product color:
pink, dark blue, light blue, purple
feature:
1. It can cushion joints and protect knee pain during yoga:
2. Portable flat toe sharpener to protect the elbows:
3. Easy to carry, easy to put in the bag, easy to lay flat in the office:
The foam balance pad is also waterproof and repels sweat. Before drying, easily clean the balance pad with a damp cloth. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.