• Nedavno
Štednja kablova za Garmin Panoptix Livescope Transducer LVS32

Štednja kablova za Garmin Panoptix Livescope Transducer LVS32

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Zaštitite svoj Garmin livescope kabl za sondu. Hardver uključen; jednostavan za instalaciju. DOŽIVOTNA GARANCIJA. DODATA JE NOVA OPCIJA ZA SIGNLE CABLE TRANSDUCER. Postojeći okrugli i kvadratni vrh su za dvostruki ravni kablovski pretvarač. Zaštitite svoj Garmin livescope Transducer kabl sa ovim malim saverom kablova! Napravljen posebno za Garmin Panoptix Livescope LVS32 sondu. Sve verzije rade sa Garminovim perspektivnim nosačem i mojim vlastitim dizajnom perspektivnog nosača. Round TOP verzija preporučuje se za Summit perspective mount. Paket uključuje : 1x cable saver za Garmin Panoptix Livescope LVS32 Transducer 2x 18-8 Vijak od nerđajućeg čelika.

Više detalja

Izbor kupaca

Garmin kabl za napajanje

KM 17.35

Zemlja porijekla : Tajvan, provincija Kine Dužina paketa je 18.034 centimetara Visina paketa je 3,81 centimetara Širina paketa je 14.986 centimetara Kabl za napajanje, 2 Pina, MFG # 010109

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.