• Nedavno
Adidas ženske ultimamotion za trčanje cipela

Adidas ženske ultimamotion za trčanje cipela

Zahvalnost:
KM 34.95

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Tekstil i sintetički. Gumeni potplat. Fisefic za žene; Izgradnja klizanja. Gornja mreža za prozračnost. Izgradnja nalik na čarapu zagrli stopalo. Kombinirani Cloud Foam Midsole i potplata za korak u komforu i vrhunskog jastuka. Cloud Foam memorijski čapljenje kalupa u podnožje za superiornu udobnost u korak. Tekstil i sintetički. Gumeni potplat. Fisefic za žene; Izgradnja klizanja. Gornja mreža za prozračnost. Izgradnja nalik na čarapu zagrli stopalo. Kombinirani Cloud Foam Midsole i potplata za korak u komforu i vrhunskog jastuka. Cloud Foam memorijski čapljenje kalupa u podnožje za superiornu udobnost u korak. Prilagodljivi udobnost u konkursu za žene. Ove cipele nadahnutih žena nadahnute su nalik na čarapu. Oni sadrže specijalizirani sistem traikovanja koji se prilagođava gornjem dijelu dvotonskog mreže za personalizirano uklapanje. Jastuk midsole pruža cjelodnevni komfor.

Više detalja

Izbor kupaca

Nike Muška trkačka cipela

KM 0.33

Gumeni potplat Sportske cipele Udobnost Jastuk Povratak klasičnog Air Max 98 vozi val legendarnog prethodnog modela lansiranjem vidljive zračne jedinice u punoj dužini i glatkim dizajnski

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.