• Nedavno
Keramički sapun Disperser Rukovanje sa staklenim mozaicima i prirodnim bambusovim čipsima na površini inovativnog umjetničkog dizajna 13,5 oz.

Keramički sapun Disperser Rukovanje sa staklenim mozaicima i prirodnim bambusovim čipsima na površini inovativnog umjetničkog dizajna

Zahvalnost:
KM 9.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Materijal : keramika, staklo, veličina : 7,8 inča, prečnik 3 inča, svaki drži 13,5 oz od tečnog sapuna. Ukrašena ručno rađena sa staklenim mozaikom i bambusom na površini, inovativni dizajn umjetnosti, ažurirana pumpa od nehrđajućeg čelika, zgodna i praktična, udobna za pritisak, dugotrajnog vijeka. Punjenje kuhinjskih sapuna, držite se podalje od vlažnog sapuna, možete ga napuniti svojim omiljenim gelom za kupanje, šampon, klima uređaj, ručni sanitet i drugim tečnostima. Dispenzer za ruke ima upečatljiv moderan modni dizajn, koji nije samo dobar pomagač za porodični život, već i šarmantan ukras za uštedu prostora i dodavanju sjaja u vašu kuću. Savršeno za bilo koji dekor poput porodice, kancelarija, školskih vodotoka, za upotrebu u kuhinji, kupaonici, kupaonici sa hodnikom ili bilo gde. Mozaik se ručno zalijepi na površinu keramičke sapunice. Kao što je ručni rad, razlikuje se od standardiziranih proizvoda proizvedenih u industrijskoj proizvodnji. Bit će mane razlike između svakog ručnog proizvoda, ali pokušat ćemo biti dosljedni i veselimo se vašem razumijevanju i saradnji. Keramički sapun Disperser Rukovanje sa staklenim mozaicima i prirodnim bambusovim čipsima na površini inovativnog umjetničkog dizajna 13,5 oz.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.