• Nedavno
Četkica za suđe od raspršivača sapuna

Četkica za suđe od raspršivača sapuna

Zahvalnost:
KM 9.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

1. Dizajn kuhinjske četke sa silikonskim ručicama - kuhinjski četkica može se ponoviti sa raspršivačem sapuna koji se može izdati pritiskom na tipku bez dodirivanja sapuna. Može spriječiti curenje silikonskog ventila. DIZAJN DRUGE Strugača - gornja upotreba četke za suđe ima čvrst strugač koji će olakšati struganje ljepljive, tvrdoglavu hranu i mrlju, koristite za čišćenje posuđe za pecivo. 3. Visokokvalitetne i izdržljive - meke najlonske čekinje mogu se održavati bez deformacije tijekom snažnog pilinga i mogu se koristiti duže vrijeme, ergonomska ne klizačka ručica udobno se uklapa u ruku čak i kad se mokri i sapuni. 4. Širok raspon primjena : kuhinjska četka sa najlonskim četkom, 2 sunđera i 12 čeličnih perilica posuđa, idealan izbor za čišćenje posuda i ploča, posuđe, sudopere, kapuljače. 1. Dizajn kuhinjske četke sa silikonskim ručicama - kuhinjski četkica može se ponoviti sa raspršivačem sapuna koji se može izdati pritiskom na tipku bez dodirivanja sapuna. Može spriječiti curenje silikonskog ventila. DIZAJN DRUGE Strugača - gornja upotreba četke za suđe ima čvrst strugač koji će olakšati struganje ljepljive, tvrdoglavu hranu i mrlju, koristite za čišćenje posuđe za pecivo. 3. Visokokvalitetne i izdržljive - meke najlonske čekinje mogu se održavati bez deformacije tijekom snažnog pilinga i mogu se koristiti duže vrijeme, ergonomska ne klizačka ručica udobno se uklapa u ruku čak i kad se mokri i sapuni. 4. Širok raspon primjena : kuhinjska četka sa najlonskim četkom, 2 sunđera i 12 čeličnih perilica posuđa, idealan izbor za čišćenje posuda i ploča, posuđe, sudopere, kapuljače. Značajka : * Objesite dizajn kuka da biste uštedjeli svoj prostor za stavljanje i učini da se brzo osuši i čisti! * Lagano gurnite gumb za isključivanje da biste oslobodili pravu količinu sapuna za sve vrste pilinga, pažljivo inženjerski ventil za dispenzer sprečava otpad za suđe i kaplje kada se ne koristi. Količina ostatka sapuna, pa kad je vrijeme za ponovno punjenje, otvorite poklopac i dodajte tekući sapun! Možete i pomiješati malo vode u sapun za čišćenje tako da se olakšavaju kada se rasipa! * Jednostavno čišćenje nakon upotrebe, isperite vodom da biste lako uklonili mrlje za ulje. Čekinje su izdržljive, a ne lako padnu i deformišu i neće proizvesti nijedan miris. Boja : siva i prozirni materijal : najlon + plastična težina : 360g Paket uključuje : 1 x četkica za raspršivanje sapuna (uključujući ručku i četku) 2 x spužva četkica za četkicu od nehrđajućeg čelika lopatica u pakovanju od 12.

Više detalja

Izbor kupaca

Besponzon 4 kom.

KM 3.33

Hotel sa kapljicama : jak, otporan na habanje, snažan nosivost, nije lako deformirati i pauzati Pod i zidni zaštitni raspršivač : Odlično zanat, osjetljiv oblik, dobra tekstura, prekras

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.