• Nedavno
Kolonijalni limenki radi mini dazey mastter Churn Jar sapun

Kolonijalni limenki radi mini dazey mastter Churn Jar sapun

Zahvalnost:
KM 6.79

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Duga trajna plastična pumpa otporna na vodu i sapun. Napravljeno od recikliranog čistog stakla. Vjerna replika istinske antičke rijetke veličine Dazey Butter Churn. Vintage Classic Dazey Butter Churn Jar sapun / raspršivač losiona Ovaj dispenzer je šarmantna replika izuzetno rijetkih malih antiknih maslaca. Stil i utiskivanje preuzete iz originalnog antikne dazey mastle mast! 3 in. Kvadrat i 6½ in. Visok. Sapun nije uključen. Roman i atraktivan dodatak kuhinji ili kupaonici, ovaj nadahnut raspršivač sapuna ili losiona zasigurno će se primijetiti i diviti svi vašim gostima.! Jar je napravljen od recikliranog čistog stakla i ima crni poklopac - sapun izgleda sjajno u njemu, a ide s bilo kojom shemom boja (slika 2 prikazuje teglicu sa sapunom) savršen dodatak bilo kojoj zemlji, rustičnom, ranom američkom ili umjetnošću i zanatske dekor! Lijepo ažuriranje za vašu seosku kupku i zamišljen poklon za školsku ustaljenju vaše kćeri.

Više detalja

Izbor kupaca

Besponzon 4 kom.

KM 3.33

Hotel sa kapljicama : jak, otporan na habanje, snažan nosivost, nije lako deformirati i pauzati Pod i zidni zaštitni raspršivač : Odlično zanat, osjetljiv oblik, dobra tekstura, prekras

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.