• Nedavno
SKL HOME Madison Stripes sapun sapun, crvena

SKL HOME Madison Stripes sapun sapun, crvena

Zahvalnost:
KM 7.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Može se koristiti za zadržavanje losiona ili tekućeg sapuna. Stripes u neutralnim bojama i ciglanom crvenom miješanju bunar s mnogim dekorskim stilovima. Kupujte koordinacijsku kolekciju Stripe Stripe da biste dovršili izgled. Keramika. 9 "x 2,5" x 2,5 ". 12 oz. Obrišite. Uvezeno. Dom SKL donio vam je u subotu Knight Ltd., lider za 40+ godina u kućnoj dekorskoj industriji. Može se koristiti za držanje losiona ili tekućih sapuna. Stripes u neutralnim bojama i ciglanom crvenom redu dobro se miješaju s mnogim dekorskim stilovima. Kupujte koordinacijsku kolekciju Madison Stripe da biste dovršili izgled. Keramika. 9 "x 2,5" x 2,5 ". 12 oz. Obrišite. Uvezeno. SKL Home donio vam je Subota Knight Ltd., lidera za 40+ godina u industriji kućne dekorske industrije. Dispenzer Madison Stripe / sapun odličan je dodatak vašoj kupaonici. Neutralne boje i dizajn idu dobro s raznim dekorskim stilovima. Može se koristiti za držanje sapuna ili losiona. Kupujte koordinacijsku dodatnu opremu za Madison da biste dovršili izgled. SKL Početna do Subota Knight Ltd. donosi ličnost, zabavu i njuh na najintimnije prostore u vašem domu s proizvodima u rasponu od dodataka za kupanje i tuša za ručnike, zavjese, zavjese i šire. Da li je vaš stil optičan i moderan ili klasičan i ugodan, SKL dom pruža pogled na nadopunu gotovo bilo kojeg dekora. Kombinovanje 40+ godina iskustva, inspiracija globalnog dizajna i premium izmišljenosti, SKL Home i dalje vodi put u kućnim priborom.

Više detalja

Izbor kupaca

Besponzon 4 kom.

KM 3.33

Hotel sa kapljicama : jak, otporan na habanje, snažan nosivost, nije lako deformirati i pauzati Pod i zidni zaštitni raspršivač : Odlično zanat, osjetljiv oblik, dobra tekstura, prekras

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.