• Nedavno
80s rođendan Photo Booth rekvizite Mega paket sa 82 komada

80s rođendan Photo Booth rekvizite Mega paket sa 82 komada

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Sve što Vam je potrebno za početak zabave; uključuje 82 izdržljiva i puna prerezana rekvizita za Photo booth sa drvenim štapićima i ljepljivim jastučićima za brzu i jednostavnu montažu; takođe savršeno radi sa vrućim ljepilom ili trakom za dodatno sigurno držanje (potrebna je brza i jednostavna montaža). Rekviziti čine odlične dekoracije za zabave 80-ih; izrezi čine savršene pozadine za zidove, dekoracije za stolove, rođendanski dekor, topere za torte, rekvizite za fotografisanje, retro arkadne dekoracije ili dekor iz 1980-ih; dodajte u spomenare, foto albume ili pošaljite svoje goste kući sa svojim omiljenim dizajnom kao uslugu zabave. Uključite sve u retro photo booth zabavu; uključeno 8" x 10" zgrabite rekvizit i udarite u pozu znakovi koji se uklapaju u standardne okvire za fotografije i savršen su način da se svi vaši gosti, porodica i prijatelji pridruže zabavi za poziranje. Žive boje i pravi sjaj kako bi vaše fotografije iskočile; ovi smiješni znakovi za zabave na temu 80-ih štampani su u živopisnoj boji na izdržljivom kartonu sa pravom svjetlucavom aplikacijom kako biste bili sigurni da ćete dobiti savršene nezaboravne fotografije za zabavu 80-ih koje ćete htjeti pokazati na društvenim mrežama i svom foto albumu. Širok izbor tako da možete postati kreativni; raznovrsni rekviziti u pozadini 80-ih savršeni su za bilo koji rođendan 1980-ih, tematsku zabavu 1980-ih, plesnu zabavu 80-ih ili volim proslavu 80-ih i pružaju porodičnu zabavu i zabavu za sve uzraste. Više rekvizita znači više zabave.Sve što Vam je potrebno za početak zabave; uključuje 82 izdržljiva i puna prerezana rekvizita za Photo booth sa drvenim štapićima i ljepljivim jastučićima za brzu i jednostavnu montažu; takođe savršeno radi sa vrućim ljepilom ili trakom za dodatno sigurno držanje (potrebna je brza i jednostavna montaža). Uštedite na photo booth zabava uz ovu kombinaciju naših slatkih 16 photo booth rekvizite i rođendan photo booth rekvizite.

Više detalja

Izbor kupaca

Stigli ste.

KM 3.33

Profesionalni 10x20 Ft Veličina Grupe Fotografija Pozadina 100% visokokvalitetni poliester sa džepom od prečke Dizajniran i štampan u SADu Besprekorno Perivo Profesionalni 10x20 Ft...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.