• Nedavno
Hosfairy Set Božić fotografija rekvizite šuma fotografija pozadina ručno DIY zanat ukrasi

Hosfairy Set Božić fotografija rekvizite šuma fotografija pozadina ručno DIY zanat ukrasi

Zahvalnost:
KM 3.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Izrađene od prirodnog materijala, drvene grane su ekološke i odlične rekvizite za fotografije. Može učiniti vašu sliku punom kreativnosti i noviteta. Nema potrebe da pronađete druge stavke kao Photo prop. Napravite fotografiju punu duha prirode i novine, može se koristiti kao pozadina za nakit, umjetnost i još mnogo toga. Retro i kreativni rekviziti za fotografije, pogodni kao poklon za vas djevojke na lageru. Može se koristiti u izradi uradi sam, rekvizitima za fotografije, božićnoj dekoraciji, podmetačima i samo ih postavite kao dekoracije na stolu. Izrađene od prirodnog materijala, drvene grane su ekološke i odlične rekvizite za fotografije. Može učiniti vašu sliku punom kreativnosti i noviteta. Nema potrebe da pronađete druge stavke kao Photo prop. Napravite fotografiju punu duha prirode i novine, može se koristiti kao pozadina za nakit, umjetnost i još mnogo toga. Retro i kreativni rekviziti za fotografije, pogodni kao poklon za vas djevojke na lageru. Može se koristiti u izradi uradi sam, rekvizitima za fotografije, božićnoj dekoraciji, podmetačima i samo ih postavite kao dekoracije na stolu. - Boja : kao što je prikazano. - Veličina : oko 10 * 10 * 1cm/3.94 * 3.94 * 0.39 inč (d*Š*v). -Izrađene od prirodnog materijala, drvene grane su ekološke i odlične rekvizite za fotografije. Može učiniti vašu sliku punom kreativnosti i noviteta. Nema potrebe da pronađete druge stavke kao Photo prop. Takođe, može biti lijep poklon za djevojčice koje zaista vole DIY zanat.

Više detalja

Izbor kupaca

Stigli ste.

KM 3.33

Profesionalni 10x20 Ft Veličina Grupe Fotografija Pozadina 100% visokokvalitetni poliester sa džepom od prečke Dizajniran i štampan u SADu Besprekorno Perivo Profesionalni 10x20 Ft...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.