• Nedavno
Velika tačka sreće zvjezdano nebo - Zlatni Nebeski Party Photo Booth rekviziti Kit-20 Count

Velika tačka sreće zvjezdano nebo - Zlatni Nebeski Party Photo Booth rekviziti Kit-20 Count

Zahvalnost:
KM 25.80

Količina robe
Dostupno na zahtjev

20-komad Gold Celestial Photo Booth rekvizite komplet uključuje 20 Starry Skies photo booth rekvizite, 20 prop kit palicama i naljepnice za montažu. Jednostavna montaža : jednostavno pričvrstite štampane DIY Photo booth rekvizite na štapiće sa uključenim naljepnicama za ojačanje. SAVRŠENO ZA SVAKU PUBLIKU! Photo booth rekviziti su zabavne potrepštine za odrasle i djecu-svima će se svidjeti smiješna lica na ovim rekvizitima Starry Skies photo booth. Snimite zabavne i zajedničke fotografije sa zabave svojih prijatelja i porodice dok pravite uspomene sa ovim smiješnim rekvizitima za photo booth!. Zlatni nebeski ukrasi za zabave : postoji mnogo zabavnih načina za korištenje ovih slatkih rekvizita za photo booth! Koristite kako je predviđeno kod kuće, škole ili na poslu i fotografirajte zabave za dijeljenje; dodajte ih u vaze i cvjetne aranžmane kao zabavni zlatni nebeski središnji dio; ili naglasite svoj zlatni švedski stol nebeskih bombona tako što ćete ih prikazati u apotekarskim teglama za slatkiše!. Visokokvalitetne potrepštine za zabavu : rekviziti Starry Skies photo booth profesionalno su odštampani na debelom kartonskom papiru. Stići će izrezani i spremni za montažu sa priloženim štapićima i naljepnicama. Starry Skies Photo booth rekviziti koriste Glitter Print bez nereda : naši Photo booth rekviziti su dizajnirani sa odštampanom slikom sjaja, eliminišući šljokice dok maksimiziraju bling efekat!. Proizvedeno u SAD - u : Starry Skies - Gold Celestial Party Photo Booth rekviziti komplet je dizajniran i proizveden u našem objektu u Wisconsinu koristeći materijale koji su napravljeni u Americi. 20 Starry Skies Photo Booth Rekvizite. Profesionalno štampano) sada, dvije decenije i tri zgrade kasnije – Sherri, Scott i cijeli Big dot tim vode ovaj izvanredan posao opskrbe zabave pod nazivom Big Dot of Happiness.

Više detalja

Izbor kupaca

Stigli ste.

KM 3.33

Profesionalni 10x20 Ft Veličina Grupe Fotografija Pozadina 100% visokokvalitetni poliester sa džepom od prečke Dizajniran i štampan u SADu Besprekorno...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.