• Nedavno
Zamjena Milivoltnog Ventila Serije Dexin 6003, Prirodni Plin

Zamjena Milivoltnog Ventila Serije Dexin 6003, Prirodni Plin

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Zamjena milivoltnog plinskog ventila za plinski aparat. Prednji ulaz za gas i zadnji izlaz za gas. Ventil je predviđen za 225ã ' °F. samo za prirodni gas. Zamjena milivoltnog plinskog ventila za plinski aparat. Prednji ulaz za gas i zadnji izlaz za gas. Ventil je predviđen za 225ã ' °F. samo za prirodni gas. Zamjenski Milivoltni ventil serije 6003, prirodni plin iz Dexina pruža visokokvalitetni zamjenski ventil za vaš plinski uređaj. Vrhunska konstrukcija i dizajn osiguravaju dugotrajan i pouzdan proizvod za zamjenu starog ili neispravnog milivoltnog ventila za plin. Prednji ulazni i zadnji izlazni gasni priključci omogućavaju jednostavnu instalaciju, dok je sam ventil ocenjen za 225 stepeni F i namenjen je samo za upotrebu sa prirodnim gasom. Prilikom instaliranja ovog proizvoda obavezno se pridržavajte navedenih uputa proizvođača i lokalnih kodova.

Više detalja

Izbor kupaca

Kohler 1149423 Rezervni Dio

KM 1.33

KOHLER ORIGINALNI DEO OPREMA, PERILICA Dizajniran za promociju dugovječnosti proizvoda Napravljen od vrhunskih materijala za pojačanu izdržljivost uvijek potražite KOHLER logo originalni

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.