• Nedavno
Shuguo Flex dijelovi za popravak kablova ploča za punjenje za Huawei Honor 5A

Shuguo Flex dijelovi za popravak kablova ploča za punjenje za Huawei Honor 5A

Zahvalnost:
KM 6.54

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Kvalitetan materijal. Najbolja zamjena za vaše napukle/oštećene / krive rezervne dijelove. Dobro upakovano, svaki artikl se dobro ispituje prije otpreme. Uputstvo / uputstvo nije uključeno, potreban je profesionalni tehničar. Port ploča za punjenje za Huawei Honor 5 A. tip : kao Slika1. Zamjena ploče za punjenje za Huawei Honor 5 A.2. Ovaj dio se koristi za zamjenu vašeg oštećenog ili neizvršivog novog.3. Svaka stavka je provjerena i u dobrom stanju prije isporuke.4. Potpuno odgovara i radi.5. Instalaciju bilo kog novog dela treba da uradi kvalifikovana osoba. Nećemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu nastalu tokom instalacije.

Više detalja

Izbor kupaca

Kohler 1149423 Rezervni Dio

KM 1.33

KOHLER ORIGINALNI DEO OPREMA, PERILICA Dizajniran za promociju dugovječnosti proizvoda Napravljen od vrhunskih materijala za pojačanu izdržljivost uvijek potražite KOHLER logo originalni

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.