• Nedavno
LCD ekran osetljiv na dodir sa zamenom sklopa okvira za HTC U11 5,5 inča Crni

LCD ekran osetljiv na dodir sa zamenom sklopa okvira za HTC U11 5,5 inča Crni

Zahvalnost:
KM 26.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Za HTC U11 LCD digitalizator sa ekranom osetljivim na dodir sa okvirom 5,5 inča. Dobro upakovano, svi artikli su dobro testirani prije otpreme. Molimo dobro testirajte predmet prije nego što ga instalirate na phome. Ako rezultat testiranja nije dobar, molimo vas da ne instalirate ovaj ekran na telefon! Ako je rezultat testiranja dobar, izvršite instalaciju. Molimo vas da budete veoma oprezni kada rukujete njime, jer prodavac ne može biti odgovoran za nepravilnu instalaciju. Ne mogu prihvatiti povratni ekran koji je napravljen pokušaj instalacije. Nije uključeno uputstvo za instalaciju, ne preporučujemo da ga instalirate bez ikakvog iskustva. Kako instalirati / saveti : 1) fleksibilni kabl je veoma osetljiv i lako se ošteti. Pažljivo rukujte. 2) za zamjenu ovih dijelova potrebni su posebni alati i vještine. 3) molimo pokušajte da se nosite sa radovima na popravci ili zamjeni u suvom okruženju bez prašine bez direktne sunčeve svjetlosti. 4) instalaciju ove stavke treba da uradi kvalifikovana osoba.

Više detalja

Izbor kupaca

Kohler 1149423 Rezervni Dio

KM 1.33

KOHLER ORIGINALNI DEO OPREMA, PERILICA Dizajniran za promociju dugovječnosti proizvoda Napravljen od vrhunskih materijala za pojačanu izdržljivost uvijek potražite KOHLER logo originalni

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.