• Nedavno
Cinco De Mayo Šešir Sa Kantom Smiješni Meksički Praznični Dizajn Ribarski Šešir Ljetna Kapa Za Sunce Kapa Za Putovanja Na Otvorenom Šešir Za Plažu

Cinco De Mayo Šešir Sa Kantom Smiješni Meksički Praznični Dizajn Ribarski Šešir Ljetna Kapa Za Sunce Kapa Za Putovanja Na Otvorenom

Zahvalnost:
KM 20.75

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Zatvaranje vezica. Samo Ručno Pranje. 【Materijal】 : Poliester. Udoban, Prozračan I Lagan. 【Moderan I Multifunkcionalan】 : Cinco De Mayo Štampa Pune Širine, Jedinstvena Ličnost; Ovaj Šešir Sa Kantom Može Se Koristiti Kao Dodatak Za Odjeću, A Može Vas Zaštititi I Od Štetne Sunčeve Svjetlosti. Možete Ga Koristiti Za Svakodnevne Aktivnosti. Obavezan Predmet!. 【Veličina】 obim glave : 56-58cm/22-22.8", obod šešira : 7cm/2.7" visina šešira : 8cm / 3.2", izvrsni šavovi, savršeno pristaje vašoj glavi, obod vam neće blokirati pogled. Pogodno Za Većinu Ljudi Mladi Ljudi, Odrasli Muškarci I Žene. 【Lako Za Nošenje】Sklopivo Pakovanje Fishermans Šešira, Lako Se Pakuje I Čuva, Možete Ga Poneti Sa Sobom Gde God Da Krenete. Pogodno Za Ribolov, Odmor, Putovanja, Planinarenje, Penjanje, Kampovanje, Šetnju Ulicom, Plažu, Šetnju, Jahanje I Aktivnosti Na Otvorenom. 【Savršeno Podudaranje Boja】Dizajniran Za Uniseks, Naš Šešir Sa Kantom Dolazi U Mnogo Različitih Boja Koje Odgovaraju Vašoj Ličnosti. Takođe, Uniseks Minimalistički Dizajn Savršen Je I Za Muškarce I Za Žene. Savršeno Za Svakodnevnu Košulju Ili Suknju. Sadržaj Pakovanja : Šešir Od 1 Kante Koji Predstavlja Naš Moderan I Funkcionalan Ribarski Šešir Sa Temom Cinco De Mayo. Napravljen od visokokvalitetnog materijala, ovaj šešir je dizajniran da pruži udobnost i zaštitu od štetnih sunčevih zraka. Upečatljiv Dizajn Konja Dodaje Zabavan I Razigran Dodir Bilo Kojoj Vanjskoj Odjeći. Savršen Za Sve Vaše Avanture Na Otvorenom, Od Ribolova Do Planinarenja, Ovaj Šešir Je Obavezan Dodatak Za Sve Ljubitelje Konja. Ne propustite ovaj jedinstveni i stilski šešir Ribara, Naručite sada i uživajte na otvorenom sa stilom!.

Više detalja

Izbor kupaca

Dakine Jučer Kamiondžija

KM 2.33

100% poliester Uvezeno Snap zatvaranje Samo Ručno Pranje UPF 50+, Reciklirani poliester Srednja do Visoka krošnja Cool Max unutrašnja traka za znoj Većina nas ribolovaca voli pričati o"

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.