• Nedavno
MUNULA Oversize bejzbol kapa XXL veliki šeširi za muškarce veliki šeširi za glavu Tata šešir podesiv 23.6-26.8

MUNULA Oversize bejzbol kapa XXL veliki šeširi za muškarce veliki šeširi za glavu Tata šešir podesiv 23.6-26.8

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. 100% pamuk. Uvezeno. Kopča za zatvaranje. Samo Ručno Pranje. Imajte na umu : Veličina samo velike veličine, a ne velike glave ljudi ne kupuju. Obim glave : 23,6 "-26,8" (60-68 cm). Dužina oboda/novčanice : 3,15 inča(8 cm). Dubina šešira : 7,08 inča (18cm).100% pamuk. Muška bejzbol kapa izrađena je od pamuka vrhunskog kvaliteta, lagana i izdržljiva. 6 vezenih ušica povećava propusnost šešira, prozračnije.Strukturirane Ugrađene Kape Za Trčanje. Strukturirane Bejzbol Kapičine Da Vaše Lice Izgleda Manje. Ova bejzbol kapa je sa podesivim naramenicama. Veličinu kape možete podesiti pomoću metalne trake kako bi bejzbol kapa udobno i sigurno pristajala vašoj glavi. Odgovara za nošenje i žena i muškaraca. Prethodno zakrivljeni vizir može blokirati sunce sa vašeg lica. Veliki Zaštitni Šešir Za Suncobran. Tako da je savršen izbor za sport, putovanja, trčanje, ribolov, kampovanje, baštovanstvo, planinarenje, vožnju ili bilo koje aktivnosti na otvorenom. Ova bejzbol kapa je sa podesivim naramenicama. Veličinu kape možete podesiti pomoću metalne trake kako bi bejzbol kapa udobno i sigurno pristajala vašoj glavi. Odgovara za nošenje i žena i muškaraca.

Više detalja

Izbor kupaca

Dakine Jučer Kamiondžija

KM 2.33

100% poliester Uvezeno Snap zatvaranje Samo Ručno Pranje UPF 50+, Reciklirani poliester Srednja do Visoka krošnja Cool Max unutrašnja traka za znoj Većina nas ribolovaca voli pričati o"

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.