• Nedavno
Siteshy pokloni za 70. rođendan za žene muškarce Vintage ideje za bejzbol kapu iz 1953. poklon vez kape za zabave roditelji koji navršavaju 70.

Siteshy pokloni za 70. rođendan za žene muškarce Vintage ideje za bejzbol kapu iz 1953. poklon vez kape za zabave roditelji koji navršavaju

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Nakon namakanja za 3-4 sata u 3% saltsolution, operite sapunom u čistoj vodi. Razmazite svog ljubavnika : savršeni pokloni za ženu, muža, mamu, tatu, sestru, brata, prijatelje. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Možete to uzeti za nju, njega, roditelje, prijatelje. Image kako su sretni i iznenađeni kada vide obrazac koji prikazuje starije i godinu njihovog rođenja ili drugi značajan događaj. Nemojte koristiti toplu vodu da spriječite da se protein u znoju stvrdne u nerastvorljivu materiju. Smiješni stari šeširi iz 1953. - ❤Poboljšajte : " materijal je prilično krut, a šešir prilično dubok " podesivi vez 100% čisti pamuk, oštećenje noskina, meka koža. Idealni pokloni za rođendan : pokloni za 70 godina idealni pokloni za rođendan, godišnjicu, dan majki, Dan očeva, Dan zaljubljenih, ljeto, proljeće, jesen, zima, Dan zahvalnosti, Božić. Idite na vaše naredbe za početak povratka. godine : vezeni dizajn, vrhunski pamuk, lagani, podesivi klasični kroj, jedna veličina odgovara većini, prozračna i izdržljiva. Meki osjećaj unosi i luksuz i udobnost u vaš dan. godišnjicu : ove smiješne kape mogu biti i pokloni za godišnjicu, to je idealni pokloni za 70. Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. godišnjicu za par. Meki osjećaj unosi i luksuz i udobnost u vaš dan. Siteshy Vintage 1953 bejzbol kape 70th Birthday pokloni za žene muškarci ideje poklon godišnjica vez podesivi šeširi za zabavu roditelji koji okreću 70 Th.Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.