• Nedavno
New Balance ženska svježa pjena više V3 patike za trčanje

New Balance ženska svježa pjena više V3 patike za trčanje

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odaberite Veličina da vidite politiku povratka za stavku. Gumeni đon. Fresh Foam jastučić za srednji potplat je precizno dizajniran da pruži ultra-jastuk, laganu vožnju. Gornji deo od projektovane mreže je lagan i prozračan. Zatvaranje na vezice za sigurno prianjanje. Pad od 4 mm; zbog varijacija nastalih tokom procesa razvoja i proizvodnje, sve reference na pad od 4 mm su približne. New Balance Fresh Foam More v3 pruža meku udobnost za duge milje. Ova plišana ženska patika za trčanje ima međuđon od svježe pjene za vrhunski komfor i mekanu konstruisanu mrežastu gornju stranu nalik jorganu za dodatnu podršku i prozračnost. Postavljanje potplata od podataka do dizajna štedi težinu bez ugrožavanja izdržljivosti ili vuče kako bi se pružila udobnost iz svakog ugla.

Više detalja

Izbor kupaca

Nike ženske cipele za fitnes

KM 2.33

Odaberite Veličina da vidite politiku povratka za stavku Gumeni đon Nike cipele za trening za žene u sezoni su lagane, čvrste i imaju duboku, udobnu podlogu za vrhunsku zaštitu od udara

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.