• Nedavno
Industrijska Robotska oprema, jednostavna instalacija izdržljive zamjenske opreme 6mm za industriju

Industrijska Robotska oprema, jednostavna instalacija izdržljive zamjenske opreme 6mm za industriju

Zahvalnost:
KM 12.60

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Zamjena opreme za industrijske robote, pravi proizvođač, odnosi se na integraciju i prenamjenu. Usvaja vrhunski mesingani materijal, sa dobrom izdržljivošću, dugim vijekom trajanja. Ovaj mod 0.8 stepen prenosa, iako je estetski jedinstven u poređenju sa većim stepenom prenosa, radiće isto. Ako zupčanici sa zupčanikom sa D provrtom jednostavno ne odgovaraju Vašem motoru ili osovini koje ste odabrali da koristite u svom projektu, pogledajte ove zupčanike sa okruglim provrtom od 6 mm. Prečnik centralne rupe je 6 mm, lako se instalira i rastavlja, odličan je dodatak za industrijske robote. Svojstvo : 1. Zamjena opreme za industrijske robote, pravi proizvođač, odnosi se na integraciju i prenamjenu.2. Usvaja vrhunski mesingani materijal, sa dobrom izdržljivošću, dugim vijekom trajanja.3. Ovaj mod 0.8 stepen prenosa, iako je estetski jedinstven u poređenju sa većim stepenom prenosa, radiće isto.4. Ako zupčanici sa zupčanikom sa D provrtom jednostavno ne odgovaraju Vašem motoru ili osovini koje ste odabrali da koristite u svom projektu, pogledajte ove zupčanike sa okruglim provrtom od 6 mm.5. Prečnik centralne rupe je 6 mm, lako se instalira i rastavlja, odličan je dodatak za industrijske robote.Specifikacija : vrsta artikla : dijelovi industrijskog robota materijal : Messproizvod Model : 4304-0006-0015 specifikacije proizvoda : 6 mm okrugla rupa, modul 0,8 prečnik centralne rupe : pribl. 6mm / 0.24 prečnik inoutera : cca. Prečnik 13,6 mm / 0,54 ulaza : cca. 12mm / 0.47 in lista paketa : 1 x stepen prenosa.

Više detalja

Item Type:
Industrial Robot Parts
Material:
Brass
Product Model:
4304-0006-0015
Product Specifications:
6mm Round Hole, Modulus 0.8
Center Hole Diameter:
Approx. 6mm / 0.24in
Outer Diameter:
Approx. 13.6mm / 0.54in
Pitch Diameter:
Approx. 12mm / 0.47in
Package List:
1 x Gear :

Izbor kupaca

10KOM SN74LS20N DIP-14 74LS20

KM 9.37

Insistiramo da su proizvodi koje prodajemo originalni i autentični, a proizvodi koje prodajemo imaju zagarantovan kvalitet! Kvalitet naših proizvoda će biti strogo kontrolisan Profesional

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.