• Nedavno
Lični sigurnosni Alarm za žene sa LED baterijskom lampom. Poboljšana sigurnost za džogera, kućne ljubimce i putovanja na otvorenom. 130db glasna sirena, USB Type-C punjiva.

Lični sigurnosni Alarm za žene sa LED baterijskom lampom. Poboljšana sigurnost za džogera, kućne ljubimce i putovanja na otvorenom.

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

130db Alarm + stroboskop. Zgodna LED lampa. Brzo punjenje sa USB Type-C portom. Aktivira super glasnu sirenu od 130 d B sa stroboskopom. Gurnite prsten nazad da se zaustavi. Prsten postavljen da bude srednje čvrst za sprečavanje lažnog alarma. Jedan klik na poleđini uključuje baterijsku lampu (Poslednja 3 sata neprekidne upotrebe). Još jedan klik za treptanje.

Više detalja

Izbor kupaca

Alarmni Mini Kontroler

KM 1.67

Alarm Mini Kontroler Zemlja proizvodnje : Kina Mini kontroler alarma, boja sočiva Bijela, napon 9 ili 12 VDC, visina 47 / 8 In., Širina 31 / 4 U., Dubina 23 / 4 In., Materijal Za Stanova

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.