• Nedavno
Wesco 220377 serija 450 Cobra-Lite Aluminij 14 širok nos ploča ručni kamion sa vinil koštac Twin ručkom, pneumatskim točkovima, 600-lb. Kapacitet opterećenja, 18 Širina x 49 Visina x 20 dubina

Wesco 220377 serija 450 Cobra-Lite Aluminij 14 širok nos ploča ručni kamion sa vinil koštac Twin ručkom, pneumatskim točkovima, 600-lb.

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ručni kamion sa pneumatskim točkovima i nosnom pločom 14" x 7,5 " za transport teških tereta. 600 lb. kapacitet. Dvije ručke sa vinilnim hvataljkama za dvoručnu kontrolu. Sve aluminijumske konstrukcije i 2 " široke prečke za strukturnu čvrstoću sa manjom težinom od čelika. Mjere 18" x 20" x 49 " ukupno. Ovaj Wesco 220377 Cobra-Lite aluminijumski ručni kamion sa pneumatskim točkovima može se koristiti za transport teških tereta do 600 lb. Ima noseću ploču koja ima dimenzije 14 x 7,5 inča (Š x D), a okvir ima dimenzije 18 x 20 x 49 inča (Š x D x V) ukupno. (W je širina, horizontalna udaljenost s lijeva na desno; D je dubina, horizontalna udaljenost od naprijed prema nazad; H je visina, vertikalna udaljenost od dna do vrha.) Kamion je napravljen od aluminijuma za snagu sa lakšom težinom od čelika. Ima 2 "široke poprečne proteze za snagu, dva 10" pneumatska točka za upravljivost i dvije ručke sa vinilnim hvataljkama za dvoručnu kontrolu. Ovaj aluminijumski ručni kamion sa pneumatskim točkovima je pogodan za upotrebu u industrijskim i komercijalnim aplikacijama za rukovanje materijalom. Ručni kamioni, poznati i kao lutke na dva točka, koriste se za transport teških ili glomaznih predmeta, posebno u distribuciji i isporuci komercijalnih proizvoda. Ručni kamioni su u obliku slova L, sa ručkama na vrhu, dva točka na dnu i malom platformom koja dodiruje tlo kada je kamion uspravan. Teret se postavlja na platformu i kamion je nagnut unazad, balansirajući težinu preko točkova. Ručni kamioni sa pogonom imaju platformu koja podiže teret, ili ga spušta, kako bi smanjila ljudski rad. Neki ručni kamioni mogu biti konvertibilni u kamione na platformi za premještanje velikih ili glomaznih tereta. Drugi se savijaju za čuvanje. Wesco proizvodi opremu za obradu materijala pod markama Wesco i Lexco. Kompanija, osnovana u 1948, sa sjedištem u North Wales, Pensilvanija.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.