• Nedavno
Pavle & amp; Joe ruž za usne N Refill - Case prodaje odvojeno - punu pokrivenost - dugotrajan-ostaje na tokom dana - Boite Antique - 0.12 oz.

Pavle & amp; Joe ruž za usne N Refill - Case prodaje odvojeno - punu pokrivenost - dugotrajan-ostaje na tokom dana - Boite Antique

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Bogata kremasta formula ima bogatu teksturu i punu pokrivenost živopisne boje. Ova boja ruža ima dugotrajnu bazu sa kremastim pigmentima u prahu. Formulisano sa uljem jojobe, ekstraktom lukovice Lilija, uljem semena makadamije, vodom od cveća narandže, uljem narandže i karite puterom. Napravljeno u Japanu, glavni prikaz J-ljepote (japanska ljepota). Fleksibilna dlaka omogućava lako širenje boje usana i stvara hrabar izgled usana. Opis proizvoda za raskošne usne pune pokrivenosti, ruž za usne N u punoj pokrivenosti savršen je dodatak vašoj kolekciji. Žive boje sa prijatno bogatom teksturom i dugotrajnom bazom. Sa kremastim pigmentima u prahu i visokom koncentracijom emolijensa, ovi ruževi se lako šire hidratantnim osjećajem i bojom pune pokrivenosti se isplaćuju, pružajući usnama hranu i odvažnu boju. Fleksibilni sloj proizvoda čvrsto prijanja za usne kako bi ostao sa vama tokom dana. Futrola za ruž za usne koja se može ponovo napuniti Prodaje se zasebno. Paul & Joe ruževi su napravljeni u Japanu i glavni su prikaz J-beauty (japanske ljepote). > Sastojci i blagodati * ulje jojobe-emolijent, bogato vitaminima E i B • ekstrakt lukovice Lilijuma-hidratantno * ulje sjemena makadamije – emolijent • voda od cvijeta narandže – hidratantna krema • ulje narandže - emolijent • Shea puter-emolijent priča o PAUL & JOE Paul & Joe Beauté je namjerno nekomplicirana linija kozmetike za one koji znaju šta vole i koji žele bez napora svijetliti dok plešu kroz život.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.