• Nedavno
Enesco Disney Tradicije Strašilica Mickey Figurine, 7,63-inčna visina

Enesco Disney Tradicije Strašilica Mickey Figurine, 7,63-inčna visina

Zahvalnost:
KM 6.86

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Enesco metalik šalica za kafu : iz našeg imena je kolekcija blata. Dizajn : Sadrži zabavne metalne akcente i kravate detalje o bojama, s formulacijom koja čita "žive srećne, budite sretni". Materijal : izrađen od visokokvalitetnog kamena. Njega i upotreba : Šolja nije mikrovalna sigurna i ručna pranja samo zbog metalnih akcenta. Kapacitet i veličina : drži oko 16 unci; 5.51 "L X 3.74" Š x 4,53 "H. Naše ime je blato nudi zabavno, funky i funkcionalni dekor za piće i kućni dekor koji nadahnjuje, zabavlja i izražava vašu individualnost za široki niz navrata i primatelja. Od ljubitelja kućnih ljubimaca do Novog Roditelji na rođendane, visokokvalitetni kameni proizvodi čine savršene, pristupačne poklone za bilo koju ličnost ili događaj. Ova linija jedinstvenog poklon-centra ima bezvrijedno, smiješno i osjećati se kao da će se neko nasmiješiti. Ova trendovska krigla Jednostavno je. U metalnoj kravatu, promatrana poruka glasi : "Budite sretni, živite sretni" u groovskom stilu. Ovaj šalzerski šalzero od 16 unci započet će vaše jutro i održavati vas cijeli dan. O nama : Enesco se obavezao da će svaki dan donijeti radost za visokokvalitetne sukošne garniture i domaće dekor, naša prestižna porodica brendova : Odjel 56, zaklade, temelje Jim Shore Heartwood Creek, Disney Tradicije Jim Shore, Kolekcija Disney Showcase, Disney by Britto, dizajni Lolita, naše ime je blato, te još mnogo toga.

Više detalja

Izbor kupaca

Enesco Disney Britto

KM 3.00

Materijali : porculan Mjerenja proizvoda : 3,8 u H x 3,25 u w x 4,5 u L Jedinstveni rezani oblik s bas reljefnim znakovima čine svaku od tih krigle umjetnička djela Sakupi sva četiri...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.