• Nedavno
GB Eye Motorhead England Keramička kava čaj čaja 11 oz. Rock Music Pasware Home & Kuhinjski poklon

GB Eye Motorhead England Keramička kava čaj čaja 11 oz. Rock Music Pasware Home & Kuhinjski poklon

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Službeno licencirani - ova keramička krila motornehead England zvanično je licencirana roba i čini odličan poklon za ljubitelje motornog glava. Prilagođeni dizajn - Ova motorna šolica sadrži klasični dizajn s motorhead England Logoom s ponosom prikazan na prednjoj strani. Logo se štampa pomoću visokokvalitetne tinte koja neće izblijediti ili oguliti, osiguravajući da će vaša krigla izgledati super godinama koje dolaze. Visoka kvaliteta - ova motorna šolja izrađena je od visokokvalitetnog keramičkog kamena. Kapacitet - Ova motorna šolja savršena je za uživanje u vašoj jutarnji kafi, čaj ili bilo koji drugi vrući napitak po vašem izboru. Veliki kapacitet od 11 unci pruža puno prostora za vašu omiljenu piva, dok čvrsta ručka omogućava udobno prianjanje. Upute za njegu - ova motorna šolja je i perilica posuđa i mikrovalna pećnica. Bez obzira da li ste vijak na tvrdom motornom ventilatoru ili samo cijenite kvalitetan pisnik, motorka Engleska keramička šalica za čaj za kavu je obavezno dodavanje vaše kolekcije. Pa zašto se nastanite za dosadno, običnu krigu kada možete pokazati svoju ljubav prema motoru sa svim gutljačem? Naručite svoju danas i počnite uživati ​​u svojim vrućim pićima u stilu!.

Više detalja

Izbor kupaca

Novost od kamene novine

KM 6.15

Odlikuje se mat finicom sa detaljima Speckle Materijal : 100% kamenar Kapacitet : 16oz; 6 "L x 3,75" Š x 3.375 "h Perilica za suđe i mikrovalna pećnica Zabavljajte okolo sa mrljama, a sad

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.