• Nedavno
Könitz mug vivaldi libreto - crna

Könitz mug vivaldi libreto - crna

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Originalni Kãnitz Porzellan proizvod. Napravljen od visokokvalitetnog porculana. Perilica suđa sef. Napravljen u Njemačkoj. Originalni Kãnitz Porzellan proizvod. Napravljen od visokokvalitetnog porculana. Perilica suđa sef. Napravljen u Njemačkoj. Uživajte u neograničenoj kreativnosti! Zbirka umjetničkih krignara od strane Kãnit Z sadrži dizajne poznatih slikara kao što su Vincent Van Gogh, Gustav Klimt, Leonardo da Vinci i odlični kompozitori, poput Richarda Wagnera i Johanna Sebastian Bach. Stilski dizajnirani, ove velikodušno šplje veličine savršene su za kafu, čaj ili topla čokoladu. Visokokvalitetni porculan pomaže u održavanju vaših pića vrućim za dugotrajan okus. Savršen poklon za ljubitelje prijatelja i umjetnosti.

Više detalja

Izbor kupaca

Novost od kamene novine

KM 6.15

Odlikuje se mat finicom sa detaljima Speckle Materijal : 100% kamenar Kapacitet : 16oz; 6 "L x 3,75" Š x 3.375 "h Perilica za suđe i mikrovalna pećnica Zabavljajte okolo sa mrljama, a sad

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.