• Nedavno
Vintage Farmhouse Style Tin i porculanski sapun

Vintage Farmhouse Style Tin i porculanski sapun

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Naziv marke : Park Hill kolekcija. Dimenzija : 4,5 inča x 6,5 inča x 2,25 inča. Materijali : porculan i limenka. Boja : bijela. Ova lista i porculanski sapun nudi karakterističan stil seoskim kućama za kuhinju ili kupatilo. Vintage seosko kućište Tin i porculanski sapun sapun. Kolekcija parkovnog brda je okupljanje odabranih objekata koji donose srećne sjećanja na djetinjstvo i stvari u koje smo se samo zaljubili. Mnoge su ekskluzivne antičke reprodukcije kako bi se zadovoljile našu nostalgičnu želju za načinom na koji su se stvari nekada bile, a opet bezvremenske za suvremene žive. Kombiniranje ovih objekata na različite načine stvorit ćete ličnu izjavu sama. Bilo da tražite razdoblje šarma, stil elegantnog suzdržavanja ili samo želeći ulijepiti duh razigranosti, pronaći ćete ga ovdje.

Više detalja

Izbor kupaca

Healeved 6 kom.

KM 8.95

Dvostruko sloj sapun tuš, kupatilo, kada, counter top, kuhinja i još mnogo toga Tuš sapun napravljeno od materijala za i koristiti Drveni držač sapuna Drveni sapuni držač za ručno

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.