• Nedavno
Cabilock Dvostruki sapun Snažna nosač sa sapunom za usisavanje za tuš kupaonicu

Cabilock Dvostruki sapun Snažna nosač sa sapunom za usisavanje za tuš kupaonicu

Zahvalnost:
KM 3.40

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Snažna usisavanje sa jednostavnim koracima ugradnje. Čvrsta struktura sa velikim opterećenjem. Visoka kvaliteta za izdržljivu i dugotrajnu upotrebu. Savršeni držač sapuna za kupaonicu i tuširanje. Snažna usisavanje sa jednostavnim koracima ugradnje. Čvrsta struktura sa velikim opterećenjem. Visoka kvaliteta za izdržljivu i dugotrajnu upotrebu. Savršeni držač sapuna za kupaonicu i tuširanje. Opis Ova stavka proizvodi se s vrhunskim materijalom za izdržljivu i dugotrajnu upotrebu. Ergonomski dizajn i čvrst struktura osigurat će njegovu praksu i popularnost za sapun za sapun u kupaonici. Lijep tuš za tuširanje za dom i hotel. Značajke - Boja : plava.- Materijal : plastika i PV. Veličina : cca. 14 * 10 * 13cm / 5,5 * 4 * 5,1 inč (l * w * h). - Visok kvalitet za izdržljivu i dugotrajnu upotrebu. - Snažna usisavanje s jednostavnim poplicama za instalaciju - čvrsta struktura sa velikim kapacitetom opterećenja. - Savršeno sapun Držač za kupaonicu i tuš upotrebu. Staklovanje, uključujući1 * Dvostruki sapun Snažno usisna držač za držač sapuna za tuš kupaonicu (plava).

Više detalja

Izbor kupaca

Cubis plus sapun jelo

KM 59.20

Čvrsta mesingana i smrznuta stakla Instalacija zidne montiranje Potpuno kovani Dolazi sa izmjenjivim akrilnim ili hromiranim akcentnim diskom Sadrži montažni hardver Čvrsta mesingana i s

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.