• Nedavno
Držač od nehrđajućeg čelika KLEFF 304 za kupatilo / sapun / kupaonica sapun sapun / kupaonica Pribor

Držač od nehrđajućeg čelika KLEFF 304 za kupatilo / sapun / kupaonica sapun sapun / kupaonica Pribor

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Nehrđajući čelik otporan na hrđe. Visokokvalitetni čelik i protiv korozivnog materijala. ➤ Instalacija : Jednostavna instalacija zidne montiranje. Nijedan tehničar nije potreban za ugradnju. Zidno je montiran sa vijkom. (Vijčani i zidni hvatari se pružaju zajedno sa proizvodom). Ovaj držač sapuna može se fiksirati u kuhinji, kupatilu i u blizini sudopera / umivaonika. Učinit će vam da se lakoćete za sapun ili za pribor za držanje vode. Pakovanje sadrži 1 komad zidnog sapuna za sapun kao što je prikazano na slikama - izrađenim u Indiji. Da biste popravili proizvod na zidu, potrebni materijali za ugradnju uključeni su u ambalažu. Nehrđajući čelik otporan na hrđe. Visokokvalitetni čelik i protiv korozivnog materijala. ➤ Instalacija : Jednostavna instalacija zidne montiranje. Nijedan tehničar nije potreban za ugradnju. Zidno je montiran sa vijkom. (Vijčani i zidni hvatari se pružaju zajedno sa proizvodom). Ovaj držač sapuna može se fiksirati u kuhinji, kupatilu i u blizini sudopera / umivaonika. Učinit će vam da se lakoćete za sapun ili za pribor za držanje vode. Pakovanje sadrži 1 komad zidnog sapuna za sapun kao što je prikazano na slikama - izrađenim u Indiji. Da biste popravili proizvod na zidu, potrebni materijali za ugradnju uključeni su u ambalažu. Širok raspon dodataka za kupatilo Kleff dizajniran je i proizveden u vrhunskim proizvodnim pogonima pod najvišim proizvodnim standardima kako bi se osiguralo da korisniku daju super bogatstvo. Naši dodaci mogu postati savršen energizer raspoloženje u vašoj najpopularnijoj zoni. Imamo proizvode koji bi odgovarali bilo kojem proračunu koji osiguravaju najkvalitetnije standarde kvalitete i najbolje u klasi klase.

Više detalja

Izbor kupaca

Cubis plus sapun jelo

KM 59.20

Čvrsta mesingana i smrznuta stakla Instalacija zidne montiranje Potpuno kovani Dolazi sa izmjenjivim akrilnim ili hromiranim akcentnim diskom Sadrži montažni hardver Čvrsta mesingana i s

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.