• Nedavno
Milescraft 1213 šarki MATE 300 - Kompletna instalacijska oprema za šarke sa zatvaračem i predlošcima ploča za zatvaranje i udarce. Za upotrebu na vratima i jambsu i 2220 Cornerchisel - opruga opterećena za udubljenje šarke

Milescraft 1213 šarki MATE 300 - Kompletna instalacijska oprema za šarke sa zatvaračem i predlošcima ploča za zatvaranje i udarce.

Zahvalnost:
KM 6.84

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Proizvod 1 : Podesive kamere automatski usklađuju predloške za 1-3 / 8 IN. Bit usmjerivača seče čiste, visoke mortise. Prošli su dani dleta ili postavljanja zaustavljanja i klinovi da bi usmjerili mortise. Proizvod 2 : Samoporavnavanje za optimalnu tačnost. Sadrži jednostavan za korištenje kapp-in-in obračuna sa čvrstim čeličnim okvirom, ovaj komplet dolazi sa svime što vam je potrebno za većinu šarki, štrajkova i zasečnih ploča na 1-3 /3 / 8 "i 1-3 / 8" vrata i 1-3 / 8 "vrata i 1-3 / 8" vrata i 1-3 / 8 "vrata i 1-3 / 8" vrata i 1-3 / 8 "vrata i 1-3 / 8" . Vrata i šarke koje su 2-1 / 2in.Milescraft 2220 Cornerchisel - opruga opseg za utovarivanje šarke za utovarivanje ugaonog kuta za rezanje uglova od 90 stupnjeva na mortikama na vratima ili bilo koja druga potrebna. Takođe uključuje jednostavan vodič za mjerenje u kojem smo napravili matematiku i postali jednostavnije za postavljanje standardne industrije hardvera za industrije . Jednostavno postavite gumb za odabir debljine vrata, pričvrstite na vrata ili jambu, padnu u jasno označenu predlošku za hardver za vrata i rutu! Uključuje izdržljivi volframovi karbid od 1/2-inčni usmjerivač s kugličnim ležajem, eliminirajući potrebu za vodičem. Neki dlijeti potreban na predlošcima sa kvadratnim kurjema. Bit usmjerivača seče čiste, visoke mortise. Za vrata 1-3 / 8 "i 1-3 / 4" inča - 2-1 / 2 "do 4,5" šarke. Strike ploče : 1-1 / 8 po 2-3 / 4, 1-1 / 2 za 2-1 / 4 i 1-1 / 2 po 2-3 / 4-inčne ploče za rezanje ploča za štrajk : 1 po 2-1 / 4, 1-1 / 8 po 2-1 / 4 i 1-1 / 8 po 2-3 / 4-inčnim zasutnim pločama. Također uključuje jednostavan vodič za mjerenje u kojem smo učinili matematiku i učinili jednostavnom da biste dobili standardnu ​​industrijsku postavljanje hardvera vrata. Uključen je usmjerivač, u vašem domu sigurnosti i privatnosti u vašem domu zamjenom unutrašnjosti i vanjskih vrata bez oštećenja jagnjeg ili okvira vrata s dormortisekitom od milje. Jednostavno postavite gumb za odabir debljine vrata, pričvrstite na vrata ili jambu, pad u jasno označenom predlošku za vaš hardver za vrata i rutu. Proizvod 1 : Čvrsti čelični okvir može se montirati na oba vrata i jambu. Proizvod 2 : opruga opterećena. Komplet uključuje sljedeće predloške. Proizvod 2 : ugradna ivica. Milescraft 1213 Hingemate300 - Kompletna jig za grimisanje šarki i zasunske i štrajke. Ovaj je proizvod upakovan u školjku koja se zatvori kako bi djelovao kao viseći spremnik za pohranu za vaše predloške kada se ne koriste. podudaranje mortisa za šarke, plijesnice i zasutne ploče u vrata i jamb, nećete morati rajšiti rupu u zidu samo da objesite bolja drvena vrata. U vašem domu sigurnosti i privatnosti u vašem domu zamjenjujućim bračnim i vanjskim okvirom pomoću mortisetih vrata sa mortisom vrata od milje.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.