• Nedavno
PRIMERATI PROIZVODI U 1150283 Zglob vrata Stambeni glatki okretni okret, 3-1 / 2 in. X 3-1 / 2 in. Sa kvadratnim uglovima, 3 rupe po listu sa vijcima, mat crna završnica.087 u.

PRIMERATI PROIZVODI U 1150283 Zglob vrata Stambeni glatki okretni okret, 3-1 / 2 in. X 3-1 / 2 in. Sa kvadratnim uglovima, 3 rupe

Zahvalnost:
KM 5.17

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Obično se koristi na vanjskim vratima za prebivalište. Kvadratni ugao 3-1 / 2 in. Visina. Izgrađen od izdržljivog čelika sa mat crnom završnom obradom. Svi potrebni pričvršćivači uključeni su za brzu i jednostavnu instalaciju. Svaka šarka podržava garanciju za život željeznog obloga. Obično se koristi na vanjskim vratima za prebivalište. Kvadratni ugao 3-1 / 2 in. Visina. Izgrađen od izdržljivog čelika sa mat crnom završnom obradom. Svi potrebni pričvršćivači uključeni su za brzu i jednostavnu instalaciju. Svaka šarka podržava garanciju za život željeznog obloga. Trebate li ili želite zamijeniti šarke vrata? Ovaj skup od 3 šarke nudi pouzdanu funkcionalnost i omogućava glatko, bez napora i tihu. Savršeni su za bilo koju sobu u vašem domu. Izgrađen od čelika visokog mjernog odbora koji se direktno postavlja i zalaže se do elemenata. Poboljšajte ljepotu svog doma i držite izdržljivu funkciju. Jedno pakovanje će zamijeniti šarke za 1 vanjska vrata do 6 stopa 8 inča visoka (najčešća visina vrata). Za brzu i jednostavnu instalaciju uključeni su 1 inčni ravni vijci za glavu. Za najbolje rezultate koristite ručni odvijač za izbjegavanje skidanja glave vijaka. Za obavljanje nove instalacije mogu biti potrebni čekić i dlijeto za podmirivanje za podmetač. Dovedite svoje pakovanje danas i poboljšajte ljepotu svog doma.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.