• Nedavno
Toyvian pribor za ključeve pribor za ključeve pribor za ključeve 2pcs keramički šarm keramički štapići stalak Mini dekor štapići odmor: nož s popuštanjem naušnica Japanski dekor

Toyvian pribor za ključeve pribor za ključeve pribor za ključeve 2pcs keramički šarm keramički štapići stalak Mini dekor štapići odmor:

Zahvalnost:
KM 4.21

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Therry Petal perle : Sadrže osjetljiv i lagan dizajn, jedinstveni i životni, pokazuje vašu ličnost i ukus. Narukvica Čari : Možete ukrasiti sve vrste svakodnevnih stavki s ovom keramičkom priborom. Kuglice u obliku cvijeta : Ovi izvrsni ukrasi savršeni su za izradu jedinstvenih poklona za prijatelje. Šarmi za kosu : za zanatlije ljubitelje koji rade nakit, ovo je odličan materijal za izradu. Čizme za izradu nakita : mogu se koristiti za ukrašavanje dnevnih predmeta i nekih drugih sundries-a. Značajke - Boja : Bijela, Ružičasta - materijal : keramika - Veličina (L) : oko 2,00x2,00x1,00cm / 0,79x0.79x0.39inch veličine (m) : oko 1,60x1.65x1.60cm / 0.62x0.62x0.62inch Veličine : Oko 1,00x1,00x1,00cm / 0,39x0.39x0.39inch - Sadržaj nježan i lagan dizajn, jedinstveni i životni, pokazuje vašu ličnost i ukus. - Veliki pokloni za prijatelje, rođake, kolege, porodicu itd. Tokom Božića. - Takođe, može se koristiti za kućni ukras, zalihe božićne zabave ili u osnovi sve što možete smisliti. - Nije lako ili oštetiti i vrlo izdržljive i čvrste za dugo korištenje. - Može istaknuti vaš izgled, uhvatiti sve oči u gomili. Paket uključuje 24 x ukrasne robe Opis Da li tražite poseban i nakit šarm? Ovaj će predmet biti dobar izbor za vas. Savršeno za DIY različite zanate. Možete ga dati i svojoj porodici i prijateljima koji oba urađuju. Zaslužujete da ga imate.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.