• Nedavno
ABS prijenosni 3color Choices flatware-Setovi pasta za zube kutija za kupanje kuglasta kašika viljuška za jelo kutija za odlaganje putnog kompleta za kampovanje

ABS prijenosni 3color Choices flatware-Setovi pasta za zube kutija za kupanje kuglasta kašika viljuška za jelo kutija za odlaganje

Zahvalnost:
KM 3.12

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Naš dizajn je promišljen i jednostavan za korištenje】 putna torbica za četkicu za zube je lagana i čvrsta, opremljena je užetom, što ga čini lakim za nošenje. 【Profesionalni smo u izradi kompleta posuđa】 savršen putni komplet, uključuje kutiju za pastu za zube, lopticu za kupanje, kašiku, viljušku, štapiće za jelo, kutiju za odlaganje pribora za jelo, odličan za putovanja, kampovanje, porodicu, školu ili bilo koja putovanja. 【Pogodno korištenje i odlična povratna informacija korisnika】 torbica za nošenje četkice za zube više je od futrole za četkicu/pastu za zube. Možete ga koristiti i za četke za šminkanje, olovke ili čak potrepštine za prvu pomoć. Dizajn sa dva dijela se lako može rastaviti i koristiti kao 2 šolje. 【Dobar proizvod vrijedi imati i ne bojimo se izazova】 svojstvo brtvljenja sprječava da glava četke bude izložena zraku i prašini, higijenski način za spremanje vaše paste za zube i četkice za zube. 【Izbor materijala je uvek bio rigorozan】 napravljen od visokokvalitetnog ABS materijala za hranu, ekološki je, lagan i izdržljiv, otporan na prašinu i vlažnost. Svojstvo : 1. Naša torbica za pastu za zube je dizajnirana da ne linja i laka za držanje. Dizajn zaobljenog ugla, spriječit će ogrebotine na druge predmete u vašoj torbi.Specifikacija : Stanje : 100% Potpuno Novitem Tip : Set Za Kampovanje Za Putovanja Materijal : Apscolor : Plava Siva, Roze, Zelena, Bež(Opciono) Težina : Pribl.187g / 6.6 oz Package lista : 1 x kutija za pastu za Zube1 x Lanyard1 x Lopta za Kupku1 x Kašika1 x viljuška 1 x par komada 1 x kutija za odlaganje pribora za jelo napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 12 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju.2. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Više detalja

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Travel Camping Set
Material:
ABS
Color:
Blue Gray, Pink, Green, Beige(Optional)
Weight:
Approx.187g/6.6oz
Package List:
1 x Toothpaste Box1 x Lanyard1 x Bath Ball1 x Spoon1 x Fork 1 x Pair of Chopsticks1 x Cutlery Storage Box :
Note:
1. Please allow 12cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.