• Nedavno
Set Posuđa Sa Žlicom Za Štapiće Prijenosni Set Nehrđajućeg Posuđa Za Višekratnu Upotrebu

Set Posuđa Sa Žlicom Za Štapiće Prijenosni Set Nehrđajućeg Posuđa Za Višekratnu Upotrebu

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Safe siguran za upotrebu, proizvodnja visokokvalitetnog nerđajućeg čelika 18/10 304 za izdržljiv, čvrst, otporan na rđu i protiv korozije. ✪ Može se nositi negdje, savršeno za školu, radni ručak, kampovanje, vani. ✪ Posuđe će biti uredno postavljeno u futrolu bez ogrebotina i habanja za dizajn plastičnih kopči. ✪ 3 komada posuđa uključuju : 1 kašiku + 1 viljušku + 1 par štapića za jelo. ✪ Moderan dizajn, glatka površina, udobno držanje. Lako se čisti, preporučuje se ručno pranje. Može se prati u mašini za sudove. 100% Potpuno Nova Titanijumska Crna.Modni vidljivi, visokokvalitetni praktični.Prijavite se za gozbu i banket.Dobar izbor za poklone. Upotrijebite tehnologiju brušenja za poliranje.glatka površina i graciozan oblik. Materijal : Nerđajući čelik 304 Boja : Crna pakovanje uključuje : 1 kašika +1 viljuška + 1 par štapića za jelo + 1 kutija.

Više detalja

Izbor kupaca

Mepra set posuđa, metalik

KM 3.00

Posuđe za pranje u mašini za sudove : mepra pribor za jelo je dizajniran da bude izdržljiv i potpuno siguran u mašini za pranje sudova Ovaj pribor za jelo je otporan na rđu, koroziju, b

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.