• Nedavno
Zlatna pšenica Gorham Sterling Silver Flatware usluga 8 Set 58 komada oskudni

Zlatna pšenica Gorham Sterling Silver Flatware usluga 8 Set 58 komada oskudni

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ref. Proizvođač : Gorham, Obrazac : Zlatan Pšenica. Sastav : Srebro, Tip : Setovi Posuđa. Stil : Moderan Sredinom Veka. Starost : Nakon 1940.Godine. Oznaka : Gorham. Zlatna pšenica Gorham Sterling Silver set posuđa-58 komada. Ovaj set uključuje : 8 noževa, 9 1/4 "8 viljuški, 7 1/4" 8 viljuški za salatu, 6 7/8" 8 kašičica, 6" 8 kašika za supu, 7" 8 raspršivača putera sa šupljom ručkom, 6 1/2" 8 viljuški za koktele, 5 3/4" 1 kašika za serviranje, 8 1/2" 1 server za torte sa nerđajućim sečivom, 10 " sanduk za skladištenje nije uključen.Odlično stanje, Bez monograma. Ovaj set će biti lagano profesionalno poliran prije isporuke. Zapanjujuće!Višestruke količine (većine artikala) su na lageru. Da naručite više od jednog, povećajte količinu u korpi za kupovinu.

Više detalja

Izbor kupaca

Mepra set posuđa, metalik

KM 3.00

Posuđe za pranje u mašini za sudove : mepra pribor za jelo je dizajniran da bude izdržljiv i potpuno siguran u mašini za pranje sudova Ovaj pribor za jelo je otporan na rđu, koroziju, b

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.