• Nedavno
Kotobuki Petite set kašika za više upotrebe, različitih boja, Set od 10

Kotobuki Petite set kašika za više upotrebe, različitih boja, Set od 10

Zahvalnost:
KM 24.70

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Koristiti kao rasipač za puter i džem. Jedinstveni ugaoni vrh odličan za torte i druge deserte. Savršena veličina i oblik za hranu za bebe. Može se prati u mašini za sudove. Napravljeno u Japanu. Ove slatke, šarene kašike mogu se koristiti za mnoštvo stvari. Veličina i oblik čine ih savršenim rasipačem za puter, džem i krem sir. Takođe dobro funkcionišu kao kašika za piće za mešanje šećera, vrhnja ili meda u čaj i kafu. Takođe, ove kašike imaju jedinstven vrh pod uglom koji olakšava sečenje na meku hranu kao što je torta ili zrelo voće. Držite ove kašike u svojoj kuhinji ili na radnom mestu i ne samo da će postati vaš omiljeni pribor, već će takođe razveseliti vaš dan svojim jarkim bojama.

Više detalja

Izbor kupaca

Mepra set posuđa, metalik

KM 3.00

Posuđe za pranje u mašini za sudove : mepra pribor za jelo je dizajniran da bude izdržljiv i potpuno siguran u mašini za pranje sudova Ovaj pribor za jelo je otporan na rđu, koroziju, b

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.