• Nedavno
Četvrta obala sretna sunčeva zastor za tuširanje. Tople žute sunčeve zrake usadiće osjećaj topline u vašem gospodaru, gostuju, dječjeg, koledža, kupatilom na plaži.

Četvrta obala sretna sunčeva zastor za tuširanje. Tople žute sunčeve zrake usadiće osjećaj topline u vašem gospodaru, gostuju, dječjeg,

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Veličina : 72 u dugim x 72 u širokoj (180 cm x 180 cm). Dizajniran za postavljanje standardne kade i veličine tuš kabine. Uključeno : set od 12 plastičnih kuka i ponderisanog dna. Kuke se lako ugrađuju u metalne ušice otporne na koroziju / gromete. Ponderirani donji hem zadržava stabiliziranu zavjesu za tuširanje. Nije potrebna linija : zavjesa za tuš je vodenast. Mašina se može pratiti i željezo na srednjoj postavci topline : digitalno ispisana slika sprečava izblijedjelo zavjese za tuširanje u pranje. Nema štetnih boja. Ne izbjeljivajte i ne sušite čistu. Jedinstven dizajn koji dodaje zabavu u kupaonicu za sve uzraste, uključujući; Djeca, djeca, djevojke, dječaci, tinejdžeri, studenti, muškarci i žene. ✅ Učinite tuširanje ugodnog iskustva s jednom od naših ukrasnih četvornih zavjesa za tuširanje. ✅ Ove zavjese će donijeti zabavu i osmjehe u kupaonicu za žene, muškarce, mlađe, mlade, tinejdžere, djevojke, dječake, djecu, djecu, malu djecu, dojenčad i bebe koji žele začiniti iskustvo tuširanja. ✅ Ovi porodični orijentirani umjetnički dizajni čine za sjajan rođendan ili božićni poklon! ✅ Zavese su sjajan ukras za gospodaru, gostujuću, kuću na plaži i kupatila za spavanje i dobro idite s mnoštvom paleta u boji kupatila. ✅ Zavese se ne vide jer 100% poliesterska tkanina nije porozna i sprečava da se svjetlost putuje. ✅ Naše zastori za tuširanje digitalno se štampaju, stvarajući živopisne slike i trajne boje koje neće izblijediti u pranje. 100% poliesterska tkanina neće se pogoršati. ✅ Zbog zavjese otporno na vodu, nije potrebna nijedna obloga da se spriječi da voda izvadi iz kade. Ne zaboravite naručiti tuš prostirku, štap, prostirku, ručnik i drugi pribor za tuširanje po potrebi. ✅ Ove zastori za tuširanje su 72 inča duge sa širokim 72 inča i dolaze sa 12 plastičnih kuka za jednostavnu instalaciju. ✅ Mašina za pranje hladno poput boja. Suvi se 5 minuta i uklonite odmah da biste spriječili da oštetite zavjesu. ✅ Upotrijebite željeznu postavljenu na postavku poliestera (ili srednje) da biste uklonili preostale nabore. Nemojte zadržati željezo na bilo kojem mjestu na bilo kojem mjestu predugo jer bi to moglo uzrokovati štetu za zavjesu. ✅ Ova četvrta zavjesa za tuširanje je samo jedan klik! Dobij svoje danas!

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.