• Nedavno
Ironclad Muške radne višenamjenske rukavice, sivo, veliko pakovanje od 1 nas

Ironclad Muške radne višenamjenske rukavice, sivo, veliko pakovanje od 1 nas

Zahvalnost:
KM 5.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Umjetna koža. Uvezeno. Sintetička kožna ojačanja ojačana u kritičnim područjima za maksimalnu izdržljivost. TPR zaštita zgloba štiti zglobove od udara i abrazije. TPR manžetni izvlačenje u pravilu brže dobivate rukavicu u pravilnom položaju. Terry tkanina znoj obrišite povoljno smješten na stražnjem dijelu palca. Umjetna koža. Uvezeno. Sintetička kožna ojačanja ojačana u kritičnim područjima za maksimalnu izdržljivost. TPR zaštita zgloba štiti zglobove od udara i abrazije. TPR manžetni izvlačenje u pravilu brže dobivate rukavicu u pravilnom položaju. Terry tkanina znoj obrišite povoljno smješten na stražnjem dijelu palca. Opis proizvoda Svenamjenske rukavice imaju sintetičku kožnu pojačanost u kritičnim područjima koja povećavaju svoju ukupnu izdržljivost za cjelodnevnu zaštitu na mjestu posla ili oko kuće. TPR Gunckle stražari pružaju dodatni sloj zaštite kako bi vaši zglobovi sigurni od manjih udara i ogrebotina. TPR manžetni izvlaka nudi praktičnu lokaciju za prianjanje rukavica da biste je brže dobijeli u odgovarajućem položaju. Terry tkanina znojna brisana znoj je prikladno smješten na stražnjem dijelu palca da brzo obrišem znoj i održavajte viziju jasno. Osim toga, lako pratite svoje rukavice pišući svoje ime na ID Woven. Veličine Velike rukavice savršene su za laganu konstrukciju, održavanje, transport, uređenje pejzaža, dvorište i još mnogo toga. Od proizvođača Radna snaga "¢ Značajke Sve svrhe Koristite #WFG ID tkane naljepnice - klizanje, manžetna TPR KRK zaštita štiti zglobove od udara i abrazije. TPR manžetni izvlačenje u pravilu brže dobivate rukavicu u pravilnom položaju. Sintetička kožna ojačanja ojačana u kritičnim područjima za maksimalnu izdržljivost. Terry tkanina znoj obrišite povoljno smješten na stražnjem dijelu palca. Opis Udobna, svenamjenska rukavica, dizajnirana za cjelodnevnu zaštitu i izdržljivost. Izvrsno za srednje dužnosti rada na mjestu posla ili oko kuće. Najbolje koristi Početna, Prodavnica, lagana konstrukcija, održavanje, transport, uređenje okoliša, dvorište.

Više detalja

Izbor kupaca

Gumene električne rukavice

KM 51.28

Sastaje i prelazi ASTM D120 i ASTM F696 standarde za električne rukavice Sadrži jedan par gumenih rukavica Crna boja Veličina ruke 8 sa 11 "valjanim manžetom Upoznaje i prelazi standarde

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.