• Nedavno
Muške radne rukavice za hladno vrijeme Hi Viz, pletena školjka u teškoj kategoriji, lateks premaz, X-Large

Muške radne rukavice za hladno vrijeme Hi Viz, pletena školjka u teškoj kategoriji, lateks premaz, X-Large

Zahvalnost:
KM 4.37

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Teška težina, 10 rezana akrilna pletena granata. Brušena školjka stvara meku i udobnu formu. Odgovara kao druga koža za poboljšanje spretnosti. Teksturirani lateks prevlaka za dlanove. Premazivanje pokriva dlan, palac i vrhove prstiju. Barijera protiv suza i srednje abrazije. Ne koristiti ako imate alergiju na lateks. Elastični zglob. Dobro pristaje tako da rukavica ostaje sigurna. Omogućava jednostavnu fleksibilnost za uključivanje i isključivanje. Svaki vrh prsta prekriven je lateks palminim umakom. Palac je pun pokriven punom zaštitom i držanjem za sve oko sebe. Lateks Premaz. Uvezeno. Muške pletene Hi-Viz rukavice za hladno vrijeme u teškoj kategoriji održavaju vaše ruke toplim i zaštićenim od elemenata dok radite. Idealno za : Izgradnja i rušenje po hladnom vremenu, osnovni uslužni radovi, DIY projekti na otvorenom. Premium lateks teksturirani premaz pruža dodatno prianjanje i habanje. Teška zimska pletena školjka za hladno vrijeme. Elastični deo pletenog zgloba sprečava sneg i ostatke iz rukavica. Rukavice su unaprijed pripremljene za bolje uklapanje i udobnost. Wells Lamont-Tvrdoglav O Kvaliteti Od 1907.Godine. Lateks Premaz. Uvezeno. Muške pletene Hi-Viz rukavice za hladno vrijeme u teškoj kategoriji održavaju vaše ruke toplim i zaštićenim od elemenata dok radite. Idealno za : Izgradnja i rušenje po hladnom vremenu, osnovni uslužni radovi, DIY projekti na otvorenom. Premium lateks teksturirani premaz pruža dodatno prianjanje i habanje. Teška zimska pletena školjka za hladno vrijeme. Elastični deo pletenog zgloba sprečava sneg i ostatke iz rukavica. Rukavice su unaprijed pripremljene za bolje uklapanje i udobnost. Wells Lamont-Tvrdoglav O Kvaliteti Od 1907.Godine. Wells Lamont hi-viz radne rukavice za držanje lateksa za hladno vrijeme štite vaše ruke kada temperatura padne. Lateks palmin premaz ima veoma visoku elastičnost i izvanredno prianjanje u poređenju sa drugim premazima za držanje. Takođe može izdržati ekstremne temperature i ima dobru otpornost na kidanje. Teška toplotna pletena školjka stvara savršenu toplinu i udobnost za hladnije vrijeme.

Više detalja

Izbor kupaca

Gumene električne rukavice

KM 51.28

Sastaje i prelazi ASTM D120 i ASTM F696 standarde za električne rukavice Sadrži jedan par gumenih rukavica Crna boja Veličina ruke 8 sa 11 "valjanim manžetom Upoznaje i prelazi standarde

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.