• Nedavno
Salt Rock lampa sijalica 15 Watt zamjena sijalice za Himalayan Sol lampe & korpe, lusteri, svijeća & vosak grijači, noćna svjetla. E12 utičnica sa žarnom niti sa bazom kandelabra, C7, jasna

Salt Rock lampa sijalica 15 Watt zamjena sijalice za Himalayan Sol lampe & korpe, lusteri, svijeća & vosak grijači, noćna svjetla.

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

15w kandelabra. E12 Baza. Dužina 2,16"Prečnik 0,9". Stvara Toplinu. Prigušiva. 2800k toplo bijelo. 75 LM. Dugo traje. ? Najbolja vrijednost : soulight value pack od 8 C7 15 Watt sijalica za zamjenu soli, je najbolja vrijednost koju ćete pronaći za svoj novac. Ove sijalice je teško pronaći u lokalnim prodavnicama, pa uštedite vreme i novac kupovinom ovog praktičnog paketa za više pakovanja kako bi vaša lampa svetlela. Za sijalice okruglog oblika potražite Soulight T20 E12 bazne sijalice-paket vrijednosti (Asin # B06 XCB3 K2 Y). ? Najduži vijek trajanja : ove dugotrajne sijalice sa žarnom niti pružaju približno 1.000 sati svjetlosti i toplote. Dizajnirane sa E12 utičnicom i kandelabrom, ove zamjenske sijalice će obaviti posao. ? Primjene : soulight sijalice odgovaraju većini lampi i korpi od Himalajske soli (bolje je koristiti 7 Vata za malu solnu lampu i 15 Vata za srednje/velike lampe - potražite soulight sijalice najbolje vrijednosti 7 W), grijači za svijeće, grijači za vosak, noćna svjetla, zidni plugovi, mirisni dodatak, svjetla za ogledala u kupaonici, ormarići za dnevne sobe i još mnogo toga. ? Prigušeno na vaše zadovoljstvo : za razliku od LED svjetla, ova sijalica širi toplotu i ima žarulju, što je idealno za zatamnjenje. Stvorite pravo raspoloženje i atmosferu za svoj dom. ? Garancija povrata novca : kupite sijalice bez rizika 30 dana. Ako niste u potpunosti zadovoljni, Kontaktirajte i vratit ćemo vam 100% vaše kupovine. BEZ PITANJA. Lampe i korpe od himalajske soli, lusteri, grijači za svijeće, grijači za vosak, noćna svjetla, zidni utikači, mirisni dodatak, svjetla za ogledala u kupaonici, ormarići za dnevne sobe i još mnogo toga.

Više detalja

15W Candelabra :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.