• Nedavno
Fansipro sijalica sa žarnom niti, kompleti dodatne opreme za Pansion; toalet; Čajna soba; uredska soba; bioskop; kafe; Salon; učionica, 55x110x55, žuta, 2 X lampe sa žarnom niti.

Fansipro sijalica sa žarnom niti, kompleti dodatne opreme za Pansion; toalet; Čajna soba; uredska soba; bioskop; kafe; Salon; učionica,

Zahvalnost:
KM 9.60

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ima dugoročni vijek trajanja i izdržljiviji. Precizna proizvodnja, jednostavna instalacija. Četkica za zube ima sažet dizajn i lijep izgled. Glava za zamjenu četkice za zube izrađena je od visokokvalitetnih materijala. Blizu je prirodnog dnevnog svjetla sa svojim blagim svjetlom koje štiti vaš vid. Pogodno za ove prilike : Pansion; WC; Čajna soba; uredska soba; bioskop; kafe; Salon; učionica; Homestay; Vila boje : žuta materijali : staklo Oblik proizvoda : nepravilan oblik potpuno neto težine : 100(g) širina proizvoda : 55(MM) visina/debljina proizvoda : 110(MM) Prečnik proizvoda : 55(MM) napon(V) : 220 snaga(W) : 25 lista paketa : 2 X lampe sa žarnom niti. Opisi : ima dugoročni vijek trajanja i izdržljiviji. Precizna proizvodnja, jednostavna instalacija. Četkica za zube ima sažet dizajn i lijep izgled glava za zamjenu četkice za zube je napravljena od visokokvalitetnih materijala blizu je prirodnog dnevnog svjetla sa svojim blagim svjetlom koje štiti vaš vid. Može podesiti svjetlinu kako bi zadovoljio više potreba. Proizvod je koncizan po strukturi, jednostavan za postavljanje, a sijalica se može zašrafiti u taj držač lampe. Ne samo da je koncizan, izdržljiv, jeftin i zgodan, već je i isplativ.svjetlost proizvoda je ujednačena i meka bez štete za vaše oči. Proizvod je zelen i energetski efikasan.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.