• Nedavno
50kom 1,3 ml Mini cijev za sjajilo za usne, DIY mala cijev za ruževe, kozmetička posuda, prazna bočica sjajila za usne, bočica ruža za usne za višekratnu upotrebu za uzorke ruževa Travel DIY Makeup

50kom 1,3 ml Mini cijev za sjajilo za usne, DIY mala cijev za ruževe, kozmetička posuda, prazna bočica sjajila za usne, bočica ruža

Zahvalnost:
KM 12.59

Količina robe
Dostupno na zahtjev

▼【1,3 ml Mini bočice za sjajilo za usne】 male i zgodne za nošenje, ne zauzimaju prostor, lako se stavljaju u torbicu za šminkanje. Odgovarajući kapacitet od 1.3 ml, izbegavajući subpackage previše komestika i otpada. Sprečite curenje tečnosti, takođe pruža bolju zaštitu za glazuru za usne. ▼【Visoki materijal】 mini cijevi za sjajilo za usne izrađene su od visokokvalitetne plastike. Svaka cijev dolazi sa gumenim umetkom za zadržavanje zraka i sprječavanje neželjenog curenja. Ove prijenosne cijevi za sjajilo za usne primjenjuju se za putovanje u različitim bojama glazure za usne, daju vam različitu šminku za usne svaki dan. ▼【Šta ćete dobiti】 : 50 pakirajte 1,3 ml prazne cijevi za sjajilo za usne koje možete nabaviti, 50x cijev za sjajilo za usne i 50x čep za bočicu koji može zadovoljiti vaše potrebe. Prozirno tijelo olakšava jasno sagledavanje preostale zapremine kozmetike u kontejneru. ▼【Jednostavno i izdašno】 - izgled je jednostavan i izdašan, može sadržavati razna ulja za usne i drugu kozmetiku. Lagana plastika i pogodna za nošenje, pogodna za putovanja, poslovna putovanja ili svakodnevnu upotrebu. ▼【Široke primjene】 - dobro je koristiti kao posude za različite boje sjajila za usne i balzama za usne; dobar izbor za početnike za vježbanje, svakodnevnu upotrebu ili izradu uzoraka sjajila za usne. Ove DIY Mini posude za uzorke ulja za usne su odličan poklon idealan za vas i vaše prijatelje da uživate u radosti uradi sam. Mini cijevi za sjajilo za usne od 50 komada opremljene su čepom za flaše kako bi se spriječilo curenje tečnosti, jednostavne za korištenje. 1,3 ml, umjerena težina, lijep izgled, pogodan za nošenje. Može se koristiti za skladištenje raznih sjajila za usne i druge tečnosti. Također se može koristiti za DIY razne sjajilo za usne, široko aplikacije.Specifikacija : Stanje : 100% potpuno Novitem tip : sjajilo za usne Tube Material : Plastic Color : Transparent Capacity : 1.3 mltežina : cca.380g / 13.4 Oz lista paketa : 50 x sjajilo za usne Tube50 x gumeni čep napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju.2. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Više detalja

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Lip Gloss Tube
Material:
Plastic
Color:
Transparent
Capacity:
1.3ml
Weight:
Approx.380g/13.4oz
Package List:
50 x Lip Gloss Tube
50 x Rubber Stopper :
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.