• Nedavno
Wonderskin Wonderblading Clear sjajilo za usne i Hydra Gel hidratantna krema za lice

Wonderskin Wonderblading Clear sjajilo za usne i Hydra Gel hidratantna krema za lice

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Sjaj za usne-naš sjaj za usne pruža zadivljujući sjaj, čineći da vaše usne izgledaju predivno pune bez ikakvog ljepljivog ili ljepljivog osjećaja. Sjajilo za usne - postignite visoko lakirani završetak koji traje satima pomoću našeg hidratantnog sjajila za usne. Naš jasan sjaj za usne djeluje lijepo preko našeg WONDER BLADING Peel & Reveal boja za usne, pružajući zapanjujući završetak. Sjajilo za usne - nikada više ne doživljavajte ljepljive ili goopy usne s našim jasnim sjajem za usne! Naša lagana formula pruža briljantan sjaj poput stakla koji je udaljen samo jedan potez. HYDRA GEL-naš Hidragel je revolucionarni losion za lice koji pruža osam prednosti za kožu u jednom. Ova inovativna formula djeluje kao hidratantna hidratantna krema za lice, primer, omekšivač, plumper i koža glađa. Takođe pruža blistav sjaj, njeguje njegu nakon Sunca i zaštitu od slobodnih radikala, što ga čini idealnim izborom za sve koji traže visokokvalitetnu hidratantnu kremu. HYDRA GEL-hijaluronska kiselina prisutna u ovoj hidratantnoj kremi za lice pomaže zaglađivanju i obnavljanju površine kože, što je čini idealnom hidratantnom kremom za akne. Glicerin u Formuli omekšava kožu, čineći je fantastičnom hidratantnom kremom za lice za osjetljivu kožu. Vitamin C prisutan u Formuli pojačava sjaj kože, čineći je idealnom hidratantnom kremom za masnu kožu. Wonderskin Clear sjajilo za usne i hidratantna krema Hydra Gel.

Više detalja

Izbor kupaca

Dripin Dee Sjajilo Za Usne

KM 7.50

Vodootporan Brend ruževa koji je specijalizovan za to da se osećate i izgledate dobro! Brend za usne Dripin Dee pažljivo je izrađen tako da laska svim tonovima kože prelijepim Matama i

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.