• Nedavno
L'oréal Paris boja Riche sjajilo za usne, Rich Nude, 0.23 fl. oz.

L'oréal Paris boja Riche sjajilo za usne, Rich Nude, 0.23 fl. oz.

Zahvalnost:
KM 4.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Hidratantno i hidratantno sjajilo za usne. Takođe sa zaštitnim vitaminom E za usne. Održava usne hidratiziranim, mekanim i podatnim. Infuziran ultrahidratirajućom Omega 3. Dodajte malo sjaja L'oral Paris sjajilo za usne from Colour Riche. Bez mirisa i natopljen njegovanjem, ultrahidratirajućom Omega 3 i zaštitnim vitaminom E, ovo sjajilo za usne održava usne mekim, glatkim i sjajnim. U prozirnim nijansama sa samo naznakom svjetlucanja, Colour Riche sjajilo za usne nudi vrhunsku sofisticiranost sjaja za usne. Nosite sami ili preko svoje omiljene nijanse Colour Riche boje za usne za savršene sjajne usne. * Hidratantno i hidratantno sjajilo za usne * takođe sa zaštitnim vitaminom E za usne • održava usne hidratiziranim, mekim i podatnim • infuzirano ultra-hidratantnim Omega 3 Nanesite počevši od središta gornje usne. Radite od središta do vanjskih ivica usana, prateći konturu usta. Zatim klizite po cijeloj donjoj usni.

Više detalja

Izbor kupaca

Dripin Dee Sjajilo Za Usne

KM 7.50

Vodootporan Brend ruževa koji je specijalizovan za to da se osećate i izgledate dobro! Brend za usne Dripin Dee pažljivo je izrađen tako da laska svim tonovima kože prelijepim Matama i

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.