• Nedavno
FALADOO 200 kom 10 ml balzam za usne sjaj cijevi za punjenje prazne cijevi Clear kozmetički kontejneri meka cijev )

FALADOO 200 kom 10 ml balzam za usne sjaj cijevi za punjenje prazne cijevi Clear kozmetički kontejneri meka cijev )

Zahvalnost:
KM 13.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Paket uključuje : dobit ćete 200 komada 10ml jasne prazne cijevi za sjajilo za usne. Materijal : prazna cijev za sjajilo za usne izrađena je od pvc materijala, koji je bez mirisa i netoksičan, izdržljiv i za višekratnu upotrebu, možete ih koristiti dugo vremena. Kapacitet : kapacitet je cca. 10ml, ukupna dužina je cca. 8,5 cm/ 3,34 inča, mala i lagana, lako se može staviti u kozmetičku torbicu, savršena za Vaša putovanja. Lako putovanje : prenosiva cijev je laka za nošenje, idealna za putovanja, poslovna putovanja ili odmor, kontejner vam štedi mnogo prostora za prtljag i težine za nošenje, pogodna za djevojčice i žene u većini godina. krema, sredstvo za čišćenje, krema za sunčanje i drugi proizvodi, možete dodati neku oznaku da sami prepoznate tečnost, uživajte u zabavi. Više detalja o praznim cijevima / kontejnerima : materijal : kapa - PP , cijev – plastika koja je glatka i izdržljiva. Boja : prozirni / prozirni prečnik (kapa) : 17mm/0.7 Inch visina (uključuje kapu) : 82mm/3.1 inch kapacitet o : 10ml/0.3 Oz paket uključeno : 200pcs x 10ml meke prazne cijevi prazne posude se mogu široko koristiti za : A.punjenje sjajilom za usne, balzamom za usne, losionom, kremom, sredstvom za čišćenje, kremom za sunčanje, hidratantnim kremama, pastom za zube, čišćenjem lica ,šamponom, tečnom podlogom itd. b.poklanjanje uzoraka ili dijeljenje sa prijateljima/porodicom. c. pakovanje tečnosti i gelova za lagana putovanja i ruksak/planinarenje. Operite cijevi prije upotrebe : a.namočite cijevi, vrhove i kape u toplu vodu sa sapunom i malo ih protresite. b. isperite sve pod vrelom vodom (ne upotrebljavajte kipuću vodu!) c. Suvo na vazduh. Kako napuniti cijevi : možete ih napuniti direktno od cijevi do cijevi ili koristiti plastični lijevak/pipetu za prijenos stvari u cijev.

Više detalja

Izbor kupaca

Girlactik Star Gloss-Flirty

KM 9.75

Ova sjajila variraju od prozirnih do svjetlucavih boja Oni su dugo traju sa malo tack, i ostati na sa dobrim sjajem kako bi vaše usne vlažne i pjenušava! Viđeno u Oprah magazinu! Proizve

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.