• Nedavno
Burtove Pčele prirodni hidratantni sjaj za usne, spontanost, 1 cijev

Burtove Pčele prirodni hidratantni sjaj za usne, spontanost, 1 cijev

Zahvalnost:
KM 6.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dolje navedene informacije su samo po pakovanju. Sjaj za usne : dodajte tračak čiste, ružičaste boje za usne u blistavoj spontanosti s neodoljivo sjajnim završetkom. Hidratantna boja za usne : obogaćen hidratantnim voskom od kajsije i omekšavajućim uljem suncokretovog sjemena, ovaj sjaj za usne je savršeno glatko sjajilo za usne koje ste tražili. Sva prirodna šminka : napravljena od 100% prirodnih sastojaka, ova boja za usne je formulisana sa prirodnim uljima za kondicioniranje i hidrataciju usana tokom celog dana. SHEER COLOR : koristite kao super sjajni sjaj za usne na golim usnama ili za nevjerovatan slojevit efekat, nanesite na Burt's Bees Shimmers ili ruževe za usne. 6 nijansi : Napucajte i pronađite savršenu nijansu za vaš ton kože! Burt's Bees sjaj za usne dolazi u 6 laskavih nijansi u rasponu od ružičastih, aktova, crvenih i šljiva.

Više detalja

Izbor kupaca

Dripin Dee Sjajilo Za Usne

KM 7.50

Vodootporan Brend ruževa koji je specijalizovan za to da se osećate i izgledate dobro! Brend za usne Dripin Dee pažljivo je izrađen tako da laska svim tonovima kože prelijepim Matama i

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.