• Nedavno
e.l. f. Mad za mat paletu sjenila, 10 nijansi, Jewel Pop, 0,49 unce

e.l. f. Mad za mat paletu sjenila, 10 nijansi, Jewel Pop, 0,49 unce

Zahvalnost:
KM 3.32

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Savršen PIGMENT : Jewel Pop paleta sjenila idealna je za sjenčanje, isticanje i definiranje očiju. Ovaj set sadrži deset briljantnih mat sjenila u draguljskom tonu koja se lako miješaju. Kako nositi : pokrijte poklopac sa svijetlom osnovnom nijansom pomoću četke. Zatim pomiješajte nijansu srednjeg tona na poklopcu ili naboru. Na kraju, upotrijebite najtamniju nijansu u pregibu i duž donje linije trepavica. 100% bez okrutnosti i Vegan : ponosan što sam 100% vegan i bez okrutnosti, širom svijeta. Jer ljubaznost je šik. Bez : svi E. L. F. proizvodi su 100% slobodni od ftalata, parabena, nonilfenola, etoksilata, triklosana, triklokarbana i hidrokinona. Ljepota za sve : e.l.f. Cosmetics nudi proizvode profesionalnog kvaliteta po get-realnim cijenama, jer vjerujemo da bi ljepota trebala biti dostupna svakom oku, usni i licu. Mad For mat paleta sjenila vaše je tajno oružje za besprijekorno lice. Ovaj bogato pigmentirani set sjena omogućava vam da prilagodite svoj izgled lijepim, trajnim rezultatima. Nakon što nanesete primer, korektor i podlogu, neka vaše oči budu vaše platno. Upotrijebite onoliko ili nekoliko nijansi koliko želite, za izvanredan, profesionalan izgled. e. l.f. čini najbolju ljepotu dostupnom svakom oku, usni i licu. Vaša originalnost je beskonačna, a mi smo inspirisani onim što vas čini jedinstvenim. Od ranog istraživača do narkomana ljepote opsjednutog trendom ili golog lica, minimalističkog, maksimalističkog i svakog pogleda između-Mi smo za svako oko, usnu i lice. Ponosan što sam 100% vegan i bez okrutnosti, širom svijeta.

Više detalja

Izbor kupaca

Lamora Nude Palete Za Sjenilo

KM 1.00

12 svjetlucavih i mat nijansi za razne šminke Visoko pigmentirana boja za Bronzani izgled šminke Nabavite svoje bronzano smokey eye za 5 minuta Ističe vaše najbolje karakteristike izmeđ

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.