• Nedavno
Kimchi Chic Diamond Sharts - Zauzmite Pozu

Kimchi Chic Diamond Sharts - Zauzmite Pozu

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Tečno svjetlucavo sjenilo : Osvijetlite svoje oči u prekrasnoj kaskadi blistavih svjetlucava sa našim Diamond Sharts, udarite u pozu svjetlucavo kremasto sjenilo. Ova formula glatkog kašmira savršena je kombinacija svjetlucanja i sjaja koja će vašim prekrasnim očima dodati uzbudljiv pop. Dostupno u 10 raskošnih boja!. Brilliant sparkle : dodajte dimenziju sljedećeg nivoa svakom izgledu s našim kremastim svjetlucavim sjenilom. Prepuno svjetlucavih, prelivajućih svjetlucanja, ovo lagano kremasto sjenilo podići će svaki dosadan izgled u remek-djelo koje zaustavlja show. Dugotrajna sjena : malo ide dug put s našom visoko pigmentiranom, laganom, višedimenzionalnom tečnom formulom za blistavost koja ide glatko i traje cijeli dan. Budite kreativni i nanesite ovu svjetlucavu kremu za više korištenja gdje god želite dodati dašak svjetlucanja. Kako nanijeti : nanesite direktno na kapak aplikatorom za srno stopalo. Pomiješajte prstom ili četkom. Kontrolirajte intenzitet dodavanjem slojeva ili pokrivanjem za izgled koji će zablistati i zablistati. Nosite sami, preko sjenila ili do željenih dijelova tijela da dodate pizzazz!. Veganski i bez okrutnosti : bez jakih hemikalija uključujući parabene, ftalate, sulfate, talk, sintetičke mirise, klinove, PETA certifikat i bez okrutnosti.

Više detalja

Izbor kupaca

Moira Lucent Kremasta Sjena

KM 4.75

[Moira BEAUTY] proizvodi za ravno naprijed koji uklanjaju gužvu Posežete za samopouzdanjem i samootkrivanjem da oblikujete svoju sudbinu [Održivost] naši proizvodi su društveno odgovorn

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.