• Nedavno
Hvatač za oči poklopac nijansa, Novi Love | tečnost sjenilo sa trajnim habanje | oftalmolog Testirano + Vegan & okrutnost besplatno / 0.12 Florida.oz.

Hvatač za oči poklopac nijansa, Novi Love | tečnost sjenilo sa trajnim habanje | oftalmolog Testirano + Vegan & okrutnost besplatno

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Formulisan sa Clean Power tehnologijom za stvaranje trajnog habanja. Lagan, izgradiv, svjetluca visokog udara. Lako klizi i brzo se suši. Dizajniran za osetljive oči, testiran oftalmolog. Vegan I Bez Okrutnosti. Napravljeno bez : silikona, klinova, životinjskih nusproizvoda, Izododekana, mirisa. Vrijeme je da zablistaš, dušo! Stavite svoj unutrašnji sjaj na središnju pozornicu pomoću našeg laganog tečnog sjenila za izgradnju, u rasponu od 6 blistavih boja sa svjetlucanjem visokog utjecaja. Naša formula za brzo sušenje koja se meša lako klizi i suši se za nekoliko sekundi, tako da možete namignuti. Nanesite jedan prevucite po kapku i tapkajte prstom ili četkom da blendate kako želite. Ponovite za intenzitet izgradnje. Formulisana sa našom clean Power Technology™ za stvaranje trajnog habanja, ova tečna senka na bazi vode daje glatku završnu obradu u punoj boji sa osećajem prozračnosti. Bezbedan za osetljive oči i one koji nose kontaktna sočiva.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.