• Nedavno
MightySkins koža kompatibilna sa Nintendo 2DS naljepnicom za omotavanje kože ruska zastava

MightySkins koža kompatibilna sa Nintendo 2DS naljepnicom za omotavanje kože ruska zastava

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovo nije težak slučaj. To je vinilna naljepnica za kožu/naljepnicu i nije napravljena od gume, silikona, gela ili plastike. Izdržljiv laminat koji štiti od grebanja, Blijeđenja i ljuštenja neće ogrebati, izblijedjeti ili oguliti. Nema Ljepljivog Nereda. Ponosno proizveden u SAD-u : Koristimo samo 3m automobilski vinil, brend od najvećeg povjerenja u industriji, Mighty Skins se proizvodi u našem najsavremenijem pogonu u West Palm Beachu, Florida. Nintendo 2 DS nije uključen. Ovo nije težak slučaj. To je vinilna naljepnica za kožu/naljepnicu i nije napravljena od gume, silikona, gela ili plastike. Izdržljiv laminat koji štiti od grebanja, Blijeđenja i ljuštenja neće ogrebati, izblijedjeti ili oguliti. Nema Ljepljivog Nereda. Ponosno proizveden u SAD-u : Koristimo samo 3m automobilski vinil, brend od najvećeg povjerenja u industriji, Mighty Skins se proizvodi u našem najsavremenijem pogonu u West Palm Beachu, Florida. Nintendo 2 DS nije uključen. Mighty Skins su uklonjive vinilne kože posebno dizajnirane za zaštitu i prilagođavanje sve vaše omiljene opreme. Sa stotinama jedinstvenih dizajna za preko hiljadu uređaja, olakšavamo vam da se istaknete u gomili.

Više detalja

Izbor kupaca

Intec Auto snaga za PSP

KM 15.10

Kompatibilan sa tipom : auto punjač Intec MPN : G6715 Kompatibilan sa tipom : auto punjač Intec MPN : G6715 Predložak od strane Froo! Intecov moć automobila za PSP (sok u cestom Gameru)

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.