• Nedavno
PlayVital Neuredan kod Prilagođene vinilne kože za Xbox serije X, zamotajte naljepnice za naljepnice za Xbox serije X Console kontroler

PlayVital Neuredan kod Prilagođene vinilne kože za Xbox serije X, zamotajte naljepnice za naljepnice za Xbox serije X Console kontroler

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Napravljen od visokokvalitetnih ljepljivih vinilnih naljepnica. Ove setovi naljepnica za kožu štite vaše uređaje od prašine i ogrebotine i ne ljuštenje nakon dugo korištenog. Personalizirane naljepnice ukrašavaju i uljepšavaju cijeli skup Xbox Series X. Precizno rezanje za uklapanje Xbox serije X Console kontroler. Obrišite prašinu, masti ili druge kontaminante svog uređaja krpom. Ogulite papir jedan po jedan, a ne da pustite ljepljivu stranu da ništa ne dodirne. Počevši od jednog ugla, uzmite karticu ili nešto sa tankom, ravnom površinom da biste ga glatka. Ako se komad ne ide ravno, možete ga lagano podići natrag. Ako se postavlja polako i pažljivo, ne bi trebalo biti mjehurića zraka koji se ostave ispod kože. 1 x Naljepnica za konzole za Xbox serije X. 2 x kontroler naljepnica za Xbox serije X. 1 x naljepnica za slušalice. Prilagođene naljepnice posebno su dizajnirane za Xbox seriju x konzolu i kontroler, ne odgovaraju Xbox seriji s konzolom. Paket uključuje : 1 * Konzola naljepnica kože za Xbox serije X, 2 * kontroler naljepnica za kožu za Xbox serije X, 1 * naljepnica za slušalice. Potpuno se uklopite na zaštitu konzole i kontrolera od ogrebotina i prašine. Jednostavan za upotrebu i štap, jednostavan za uklanjanje, bez ostataka pretražite "Play Vital naljepnica za Xbox" na Youtubeu. Prilagođene naljepnice su posebno dizajnirane Za Xbox seriju X konzolu i kontroler, ne odgovara Xbox seriji s konzoli. Paket uključuje : 1 * Konzolu kožnu naljepnicu za Xbox serije X, 2 * Kontroler naljepnica za Xbox Seriju X, 1 * za slušalice. (Napomena : Ovo su samo naljepnice, kontroler, konzola i drugi nisu uključeni). Različiti dizajne uzorka za odabir, personalizirane naljepnice učiniće vaš igrački uređaj različit. Zaštitni naljepnici izrađeni su od visokokvalitetnog vinila, precizno i ​​savršeno se uklapaju u zaštitu Konzola i kontroler od ogrebotina i prašine. Jednostavan za upotrebu i štap, lako se uklanja, bez ostataka. Nabavite instalacijski video vodič pretraživanjem "Play Vital naljepnica za Xbox serije X" na You Tubeu.

Više detalja

Izbor kupaca

Intec Auto snaga za PSP

KM 15.10

Kompatibilan sa tipom : auto punjač Intec MPN : G6715 Kompatibilan sa tipom : auto punjač Intec MPN : G6715 Predložak od strane Froo! Intecov moć automobila za PSP (sok u cestom Gameru)

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.